Už delší dobu se spekuluje, že Petra je přítelkyní haitského premiéra Laurenta Lamotheho (41). Sama to sice nikdy nepřiznala, ale dnešní přílet z Haiti leccos potvrzuje. Je neuvěřitelné, že modelka po čtyřech přestupech vypadala výborně.

"V letadle trávím hodně času, takže mi nedělá problém hodně spát. A samozřejmě mám už vychytané korektory na zakrytí kruhů pod očima, rozjasňovač a kvalitní pudr. Když vím, že hned z letiště jedu na konferenci, tak vše použiji," přiznala Blesku Petra.

Modelka vždy šokuje svou špatnou češtinou ani dnes tomu nebylo jinak. "Už 16 let žiji v zahraničí a téměř pořád mluvím anglicky. A když přiletím do Čech, tak mi vždy dva až tři dny trvá, než se srovnám. Ale na většinu společenských akcí přijíždím z letiště, takže mám problém se rychle přehodit," vysvětluje své potíže s rodným jazykem Němcová.

Ta už dnes v 17 hodin na Staroměstském náměstí zahájí Prague Fashion Night a pak se vydá na nákupy do Pařížské. "Určitě budu nakupovat. Chtěla bych si koupit boty," dodala půvabná blondýnka.

Video
Video se připravuje ...

PETRA NĚMCOVÁ NA SKOK V PRAZE Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
4 fotografie