Jak Karolina Kurková (30), tak i Petra Němcová (34), jež na prestižní Oscary dostaly cennou pozvánku, se o snímky z afterparty solidárně podělily se svými fanoušky na sociálních sítích.

Kurková vyrazila na tradiční večírek, který zaštiťuje zpěvák Elton John, oblečená do průhledné krajkové róby od Elieho Saaba, která podle názoru Františky provokuje k diskuzi, zda ano, či ne. Na nohy obula bílé Louboutinovy lodičky a ušní lalůčky ozdobila diamantovými náušnicemi. Doprovod jí dělal její manžel Archie Drury, s nímž se také společně pro svůj instagram vyfotila.

Do snímku manželé přibrali také Petru Němcovou. „To jsem ráda, že se české holky sešly,“ napsala si k fotce rodačka z Karviné. Ta své fanoušky zásobovala štědřeji. Pečlivě dokumentovala už přípravy na slavnostní večer. Od půjčení a oblékání šatů z dílny Ralph & Russo, přes pózování na červeném koberci, kde se vyfotila s modelkou a přítelkyní fotbalistou Cristiana Ronalda Irinou Shayk nebo s hercem Bradleym Cooperem, až po blbnutí s vypůjčenou vzácnou soškou Oscara.

To jejich českým kolegyním zbyly jen oči pro pláč. Zpěvačka Dara Rolins sice zrovna o oscarové noci v Los Angeles pobývala, na slavné Dolby Theatre však jen koukala přes plot a to navíc až ráno, kdy typické obří zlaté sochy Oscarů opět balili k odvozu do rekvizitárny, kde budou čekat na příští rok.

A královna čepic ze Statenic Agáta Prachařová se na komentář zmohla jen z Česka. „Nechápu, že mě ti idioti opět nepozvali na Oscary. To by si Bartoška nikdy nedovolil,“ napsala s pomyslnou nadsázkou do svého internetového blogu na extra.cz. Co je na tom tak nepochopitelného, Aguš?