Alaina Delona a Dagmar seznámil v roce 1999 Václav Havel a od té doby to mezi nimi viditelně jiskřilo. Například, když se poprvé veřejně setkali na finále České Miss v roce 2008. Jejich vzájemné sympatie, letmé doteky a vřelé úsměvy vyvolaly domněnky, zda mezi nimi není něco víc než jen přátelství.

„Jsem rád, že jsme přátelé. Vyzařuje z ní zvláštní fluidum, kterému lze jen těžko odolat,“ svěřil se tehdy Blesku francouzský herec. Ani Havlová neskrývala svůj obdiv ke stále atraktivnímu herci. „Alain Delon je odjakživa pro mě velký herec a krásný člověk. Má obrovské charisma.“

A jejich nadstandardní přátelství pokračuje podle posledních informací dodnes. „Paní Dagmar je opravdu velkým středem zájmu Alaina Delona. Dokonce takovým, že jsou v pravidelném kontaktu, a pokud mám dobré informace, tak se i občas vídají,“ svěřila se pro Aha! jedna z rodinných přítelkyň Havlových.

A podle všeho bývalé první dámě občasný kontakt nestačí. „Víte, co je zajímavé? Že u Havlové ve vile je v jedné místnosti fotografie jejího manžela a o kus dál fotografie Delona,“ dodala rodinná známá.