Zrzavá dračice je ve svém oboru vysoce profesionální, a tak na všechny přítomné lidi byla krutá. "Jsem perfekcionistka - chci, aby dopadlo všechno dobře. Přehlídka se připravovala několik měsíců - nebylo to za jeden den. Doufám, že to splnilo účel a že se lidem šaty líbily," prozradila Matragi. 

Hvězdou modní přehlídky, která se konala na podporu Nadačního fondu pro zdraví dětí, byla bezpochyby topmodelka Denisa Dvořáková, která je jednou z nejlépe placených modelek světa. Jenom za den si účtuje kolem 150 tisíc korun. "Denisa je úžasná, na molu vypadá jako víla. Spolupráce s ní byla naprosto skvělá. Je na ní vidět profesionalita a pokora, kterou mnoho modelek postrádá," řekla návrhářka. 

Po přehlídce následovala after párty, která byla také v Obecním domě. Na akci byly spousty jídla a pití - jenom modelky chyběly, byly natolik unavené, že šly všechny spát. "Já si to teď chci užít - a konečně vypnout," dodala Matragi. 

Na akci se ukázaly modelky Iveta Vítová, Lucie Hadašová, Simona Dvořáková anebo Tereza Fajsksová.

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Blanka Matragi Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: Sqeepo - Module A (feat. Cameron McMillan) (soundcloud.com/sqeepo)