Hvězdou slavnostního večera byla jednoznačně nestárnoucí herečka Julia Roberts. Slavná Pretty Woman nasoukala své sexy křivky do úzkých černých šatů s bílým vrškem. Elegantní herečka opět dokázala, že v jednoduchosti je krása. Celý outfit rozzářila okouzlujícím úsměvem.

Totální módní úlet předvedla oblíbená herečka Sandra Bullock, která se "blýskla" na slavnostním večeru v tříbarevných šatech. Rozhodně tak na sebe přitáhla pozornost, ale zároveň se dostala do hledáčku módních kritiků. Tolika barvami, kterými se Sandra pochlubila, se nemůže pyšnit ani ten nejpestřejší papoušek Ara.

71. ročník Zlatých Glóbů byl celkově ve znamení decentnosti. Kromě odvážných dekoltů hereček Amy Adams a Robin Wright, které při přebírání ceny téměř nahá ňadra z šatů vyklouzly, dámy zvolily šaty cudné, s dlouhou sukní a bez ramínek.

Pár krásek se však stále opičí po Angelině Jolie, která v roce 2012 ohromila přítomné muže proklatě rajcovním rozparkem až k pupíku. Sexy nožku nejvíc letos vystrčila herečka Amber Heard. Na červeném koberci se o víkendu sešlo také několik těhulek, které měly o to větší práci sehnat skvěle padnoucí přitom okouzlující šaty.

V roztomilých květinovým se ukázala krásná Drew Barrymore, která čeká své druhé dítě. Naopak do velmi těsných šatů nacpala své těhotenské bříško "Třináctka" z Dr. House Olivia Wilde.