Barbora Mottlová, která si zahrála i v nejsledovanějším seriálu Ordinace v růžové zahradě, vyrazila minulý čtvrtek hned na dvě akce. Nemohla si totiž nechat ujít křest diáře Jakuba Ludvíka, který ji zvěčnil obalenou jen s neonovými světýlky, ani Off road party v jednom z pražských klubů.

Na křest, kde byla jednou z kmoter, si Bára oblékla sytě modré šaty na jedno rameno přepásané širokým páskem, zlatobéžové psaníčko a černé kozačky nad kolena. Mottlová byla ale připravená vyrazit ještě na jinou akci!

A protože se chtěla vyhnout trapasu se stejným oblečením na dvou akcích, byť v jeden den, v rychlosti se převlékla do žlutých šatů s obnaženými zády, přehodila si věci z kabelky do kabelky a vyrazila do Top Gear baru. Tam si párty užila se vším všudy a rozjela to i na tanečním parketu. Kromě šatů a psaníčka ale vyměnila i muže. Na křtu se tiskla k fotografovi Jakubu Ludvíkovi, v žlutých šatičkách to rozjížděla na parketu s někým úplně jiným. 

Jediné, na co zapomněla, byla výměna bot, černé kozačky totiž měla na nohou jak k modrým, tak žlutým šatům, které si na sebe oblékla. Přesto ji snahu nelze upřít a za ní ji tleskáme.