Karel Gott (74), zpěvák:

"Je to prostě Ringoa tenhle styl vyjadřování k němu patří. On si žije svůj život a já jsem šťastný idiot. A jsem tomu rád. Co k tomu dodat."

Má čtyři děti. Ze vztahu s bývalými partnerkami dceru Dominiku (40, na snímku) a Lucii (25). S manželkou Ivanou Gottovou (37) dcerky Charlottku (7) a Nellinku (5). Naposledy se tedy stal otcem v 69 letech.

Petr Janda(71), rocker:

"Můj kamarád Ringo chytil slovník svého kamaráda a našeho pana prezidenta. Ten nazval idioty čtvrtinu Čechů... Naštěstí jsem ve věku, kdy na takové věci kašlu. Kdybych měl řešit všechno, co o mně kdo řekne, nedělal bych nic jiného."

Počal pět dětí. S první manželkou Martu (39) a zesnulého syna Petra (†35), s druhou ženou Martinou (44) dceru Elišku (19). Se současnou manželkou Alicí (31) má Anežku (3) a Rozárku (1). Naposledy se tedy stal otcem v 70 letech.

František Janeček (69), hudební boss

"Nebudu se k tomu vyjadřovat, protože to František musel myslet v nadsázce. Znám ho, není to žádný Herodes a děti miluje. Je úplně bez sebe, když po něm můžou skákat jeho vnoučata. Kdyby teď měl s kým, tak je taky má.“

Má tři děti. Se svou exmanželkou syna Filipa (31) a Alici (29). Se zpěvačkou Terezou Mátlovou (38) dceru Emilly Ann (5). Naposledy se tedy stal otcem v 64 letech.

Karel Šíp (68), moderátor

"Ať si pan Čech říká, co chce. Mě to opravdu nezajímá... Je to jen věcí jeho názoru. "

Má dvě děti. Jeho první manželka byla zpěvačka Marcela Holanová (62), se kterou má syna Karla (32). S druhou manželkou Ivou má syna Jana (10). Naposledy se tedy stal otcem v 58 letech.

Jan Saudek (78), fotograf

"Kdysi jsem slyšel nebo četl, že osobnost dítěte se formuje do tří let věku. Mé nejmladší dceři bude už brzy pět. A pak ještě jedna věc, znám nemálo dívek kterým je třicet až pětatřicet let a jejich partner a otec jejich dětí někam zmizel, nestará se a neplatí. Opravdu je lepší otec mladý?“

Je otcem deseti dětí se sedmi různými ženami, poslední přítelkyní je Pavlína Hodková (33), se kterou má Matěje (7) a Annu Marii (5). Naposledy se tedy stal otcem v 73 letech.