Lucie Bílá je další z celebrit, které se pochlubily svou vánoční fotkou. Zlatá slavice je na ní v domácím - rozcuchaná, nenalíčená (nebo alespoň ne nijak výrazně), bez obvyklého hlubokévoh dekoltu a v jednoduché, černo-bílé kombinaci trika s dlouhým rukávem a tepláků. Prostě domácí vánoční pohodička. Bílá je přesto kočka. Hned dvě další kočky však má u sebe! Zpěvačka totiž slaví i se svými mazlíčky.

Stejně jako Monika Absolonová, která neváhala zveřejnit svou fotku s psem Jonášem, který je nástupcem jejího milovaného Kvida, který letos odešel po 14 letech společného soužití do psího nebe. "Sama jsem byla překvapená, jak moc mě to zasáhlo. Byl to člen domácnosti a zažil toho se mnou za těch čtrnáct let opravdu hodně," říkala tehdy zpěvačka smutně pro super.cz.

Absolonová má pro psy slabost a netají se tím. "Rodiče mi ale nikdy nedovolili přinést si domů nějaké zvíře. Až když jsem se ve dvaceti letech osamostatnila a odstěhovala do vlastního bytu, nastal ten pravý okamžik. První, co jsem si pořídila, byl pes," zavzpomínala Absolonová pro server muj-pes.cz. Jonáš je sice trochu divočejší a živější pes, Vánoce s ním však vyčarovaly na tváři Absolonové široký úsměv.