Dnes v poledne se smuteční síň strašnického krematoria zaplnila těmi, kteří přišli uctít památku herce Marka Ronce. Ten v posledních letech propadl alkoholu, který se mu stal osudným. Ronec se upil k smrti.

Po herci, který se objevil v oblíbeném seriálu Cesty domů, zbyly tři děti. Nejstarší syn Marek (21) z prvního manželství nesl otcovu smrt velmi těžce. Neubránil se slzám. Zvláště pak, když se objímal s druhou manželkou svého otce.

Druhá manželka Martina přišla na pohřeb i se svým sedmiletým synem Eduardem Prokopem. Společně tátovi poslali věnec, který byl položen pod rakví s jeho ostatky. „Tatínkovi Eduard Prokop a Ester s maminkou“ znělo na stužkách. Roncova nejmladší dcera Ester zůstala doma, na takovou smuteční událost je ještě malá.

S Roncem se přišlo rozloučit i několik hereckých kolegů, mezi nimi i Simona Postlerová, Leoš Noha, Ladislav Hampl nebo Ondřej Pavelka. Ten Roncovi dokonce promluvil nad rakví. Smrt seriálového herce jeho kolegy velmi zasáhla, byl to pro ně šok. Věděli, že trpí depresemi kvůli nedostatku rolí a utápí se v alkoholu, ale netušili, že jeho závislost může dojít až tak daleko.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb herce Marka Ronce (+48): Plakala i Postlerová Petr Soukup, David Turek