Finalistka české miss Simona Dvořáková jako vášnivá lyžařka a snowbordistka lyžařské oblečení užije i mimo molo. Dvořáková je na horách jako doma a Špindlerův Mlýn má z českých hor nejradši. Jezdí sem už od svých dvou let každoročně.

Nehoda s kombinézou

Že je Dvořáková sportovkyně dokazuje, že lyžovat učí i druhé. Hlavně s dětmi nemá nouzi o veselé historky. „Já dělám instruktorku. Většinou mívám děti. Nejhorší je, když tam mám dvojčata, mají kombinézy, několik vrstev a potřebují čůrat. Několikrát se mi stalo, že se mi počůraly,“ přiznala se Blesku Simona.

Nemá čas na Vánoce

Simona Dvořáková se snaží zvládat soutěž miss i povinnosti maturitního ročníku. Zkrátka přijdou přípravy na Vánoce. „Strašně bych se chtěla na Vánoce těšit, ale bohužel to zatím moc nejde.  Mám toho hrozně moc do školy, takže si to nechávám na poslední víkend,“ řekla Simona a dodala, že nemá nakoupené ani dárky. Stejně tak se nechá překvapit, co jí blízcí nadělí, od Ježíška nemá žádné konkrétní přání.  

Simona Dvořáková věří, že vše co ji příští rok čeká, zvládne, a říká, že má ráda výzvy. Na jaře maturuje, do školy píše seminární práci o politické situaci v Istanbulu, kde strávila v létě dva měsíce, pak by chtěla studovat psychologii. Přijímačky na vysokou školu si odloží o rok.