Krásná Táňa Kuchařová má tanec v krvi, a tak se dnes rozhodla vytáhnout pořádné eso. Vášnivé paso doble zatančila poslepu! Oči měla převázené rudou páskou a se svým partnerem Janem Onderem předvedla úžasný výkon.

Na tom se shodla i porota, která jim za to nadělila bez jednoho bodu plný počet. Za trik s šátkem ale dvojice žádnou pochvalu nesklidila: "Jen vůbec nechápu, jaký to mělo smysl. Bylo to tam úplně na nic," nebrala si servítky porotkyně Tatiana Drexler. Poté co ale Táňa předvedla tango na píseň Come to me, byla porotcem Zdeňkem Chlopčíkem oznámkována polibky a nakonec obdržela plný počet bodů.

Na efektní prvky vsadila i Anna Polívková, která při jivu předvedla dokonce stojku. Diváci okamžitě začali tleskat nadšením a vystoupení nadchlo i porotu, která nešetřila chválou. "Jenom ještě trochu ty kolínka, Aničko," rýpla si Drexler.

Radost měla porota i z černého koně soutěže Imricha Bugára. Ten je zaujal hlavně svojí přirozeností a poctivostí. Nakonec to ale nestačilo, diváci nakonec ze soutěže vyřadili právě jeho. I tak byl sympatický obr velmi spokojený.

Video
Video se připravuje ...

Nenalíčená Miss World! Táňa Kuchařová bez make-upu Petr Soukup, Kristýna Léblová