Na večírku v Tančírně, kde víno teklo proudem, to vypadalo, že hvězdy Stardance soutěží, kdo tentokrát trumfne na mol opilého tanečníka Jana Onderu. Ten se minulou sobotu „zlil pod obraz“.

Jak večer probíhal, bylo jasné, že Anna Polívková brzy v této soutěži dosáhne svého prvenství. Klopila do sebe jednu sklenku vína za druhou. „Mám hroznou radost. Příští kolo Stardance se na mě poprvé příjde podívat táta, který měl doteď bohužel moc práce,“ prozradila Blesk.cz Polívková.

Víněm značně posilněná Anna dávala své štěstí všem najevo. Hlasitě se smála, rozhazovala rukama do vzduchu a kymácela se na židli ze strany na stranu. Pánové, kteří s ní popíjeli u stolu nevěřili vlastním očím, v jakou dračici se Polívková změnila.

Až dosud se totiž vždy jevila jako šedá myška. Tentokrát se v ní ale nejspíš probudily valašské geny, které zdědila po tatínkovi Bolku Polívkovi. A nejen to, do vínku ji přidal také velkou lásku k vinnému moku. Jen aby Anně nezčervenal nos, tak jako se z vína zčervenal jejímu otci. 

Fotogalerie
6 fotografií