Urostlý Vladko je sice hysterický, ale také velký fešák a sympaťák. Není divu, že Pavlína jeho kouzlu propadla i Pavlína, která je jinak na holky. Ve vile se k sobě chovali jako milenci a to i přesto, že jsou oba homosexuálně orientovaní.

Vladko se nikdy netajil tím, že se mu líbí i ženy a jak je vidět, s jeho orientací lesbička Pavlína pěkně zacloumala. „Být s Pavlínou je velmi příjemné. Byly to hezké chvíle. Ještě měsíc navíc a stanu se heterosexuálem,“ žertoval suverenní vítěz Vladko na chatu s tím, že její přítelkyni Mirku případně hodí do Vltavy. I Pavlína potvrdila, že jí s Vladem bylo ve vile tak dobře, že už ho dokonce pojala jako svou rodinu.

Vlado v reality show proslul převážně díky svým extrémně hysterickým výlevům, které ve vile několikrát předvedl. Není se pak čemu divit, že ho okolí a fanoušci považují za totálního blázna a magora. Sám Vladko však tvrdí, že papíry na hlavu rozhodně nepotřebuje. „Podle psychologů jsem v pořádku. Už před lety mi pan Cimický řekl, že jsem úplně v pořádku a to je odborník,“ svěřil se hysterický gay.

Jediné, v čem mu podle svých slov hlava neslouží, jsou jména. Neustále si totiž plete jména Pavlíny a její přítelkyně Mirky, které to pochopitelně rozčiluje. „Sám jsem překvapený, že se mi objevuje senilita v tak nízkém věku. Samozřejmě, že se mi pletou a vím, že to nemají rády,“ přiznal Vladko se sklopenou hlavou na chatu. Oba tvrdí, že jejich obrovské pouto, které mezi nimi ve vile vzniklo, nerozbije ani drsný návrat do reality. Tak se necháme překvapit...

ODPOVĚDI VLADKA ČTĚTE ZDE>>

ODPOVĚDI PAVLÍNY ČTETE ZDE>>

Video
Video se připravuje ...

Vladko o své matce: Nevěřte jí ani slovo, už je stará!  Petr Soukup, David Turek