ONLINE CHAT
Byl tezky navrat do reality? Jaky byl tvuj vikend po skonceni?(Nikky)
Foto
Ahoj Nikky. Byl a jak. Byl to velký šok. Pomalu se začleňuji do reality. Chvilku mi to potrvá. Lidičky strašně mě mrzí, že jsem nestihla všechny vaše dotazy. Ale můžeme se vidět na fun stránkách. Moc vám děkuji a mějte se krááásně :-)
Pavlínko,nebude ti chybět škrabkání s Vladkem?(Danka)
Foto
Ahojky Danko. Bude mi moooc chybět a jak :-(
Ahoj Pavlínko, ty jsi byla ve vile až do konce a nevěděla jsi jakou máte podporu. Co na to říkáš? Nestačilo to bohužel na výhru, ale z tvého pohledu jsem usoudila, že ti to nevadí. Myslím si, že tvoje největší výhra je Miru a rodina co ty na to? Až opadne to šílenství kolem VV ozveš se svým fanouškům na fb? Čekáme na to :-) Máme pro tebe úkol ve dvojici :-)Máme Tě moc rádi :-)pa a díky(Nikol )
Foto
Ahoj Nikol. Ha haaaaa, úkol ve dvojici. No více jsi mě pobavit nemohla :-D. I to mi chybí. Podpora od vás je neskutečná a moooc si jí vážím. Jste skvělííí :-)
Dobrý den Pavlíno, jste odkázaná odpovídat na to, na co se ostatní ptají. Je ale něco, co by jste prostě ráda řekla, cokoliv, jen se nikdo nezeptal? :) (Monika )
Foto
Ahoj Moniko. Skvělá otázka. Chtěla bych jen říci, že opravdu není vše, tak jak se na první pohled může zdát. Ve Vile to bylo velmi psychicky náročné, takže tam hádky vznikaly někdy opravdu bezdůvodně. Když někdo řekl něco špatného nebo škaredého, prosím neodsuzujte hned. Někdy jsme bohužel řekly věci, které jsme tak ani nemysleli. Díky moc a děkuji za super otázku :-)
Pavlíno, můžete mi s čistým svědomím říci, že jste byla za Vladkovými zády, vždy tou upřímnou "kamarádkou", za jakou jste se mu jevila? Viděla jsem a slyšela jsem, bohužel na kamerách i něco jiného a nikdy se to neobjevilo v sestřihu do TV. Když jste posléze pochopila, jak se věci mají, hodila jste zpátečku a už jste se od Vladka neodchýlila, dobrej tah ale mně se z toho Vašeho "férového" přístupu obracel žaludek. Holt každej jsme jinej a někdo na to má a někdo na to nemá. Já se hrdě hlásím k tomu, že na takový postup k člověku, mne blízkému, bych neměla! Vladko ač stár 35 - let, má pořád duši děcka a lidi odhadnout umí jen, když jsou viditelně nepřátelští, to skryté pokrytectví, bohužel neodhalil.(Blanka)
Foto
Ahoj Blanko. S Vladem se setkávám dále, on je opravdu můj přítel, kterého mám neskutečně ráda a neskutečně si ho vážím. Ano, byly dny, kdy člověk neměl náladu (tak jako v reálném životě) a byl protivný. Vladkovi jsem řekla vždy vše do očí. To, že bych ho pomlouvala si opravdu nepamatuji a opravdu z celého srdce mě mrzí, jestli to někdy tak vypadalo. Ale upřímně? Vlado je jako moje rodina, nedám na něho dopustit. Moc Vám děkuji za otázku :-)
Ahoj Paji, zdravi ta fanusicka zo Slovenska...vitaj doma :o) ja nemam ziadnu otazku..chcem tebe a Mirke napisat, ze ste boli skvele..kazdym dnom si ma presviedcala o tom, ze som si vybrala toho spravneho favorita...cloveka, ktory mi povahovo sedel a na to, aby sa divak bavil, si nepotrebovala byt za kazdu cenu stredobod pozornosti, na nic si sa nehrala a bola si sama sebou. Prajem tebe aj Mirke vela stastia v zivote bez kamier...mrzi ma, ze si nevyhrala, ale ty si aj tak pre nas skalnych vitaz...vitaz z tej ludskej stranky! Este jedna vec: Vyser sa na bulvar, je to banda uboziakov!!! My, co sme pri vas stali od zaciatku az dokonca, fandovia z FB, im neverime!!! Maj(te) sa pekne Aiwana Dokula :o)(Ivca )
Foto
Děkuji moc Ivča. Byla jsem tam sama sebou. Samozřejmě, že ve Vile byly vyhrocené situace při nichž se člověk zachová trochu jinak než v reálném životě. Mějte se krásně :-)
Nebylo vam lesbo trapne projevovat svoji sexualni orientaci primo v televiznim prenosu?fuuuuuuuj!jste oba dva i s teplym Vladem horsi jak zvirata (heterosexual)
Foto
Ahojky. Děkuji Vám za Váš názor, avšak musím podotknout, že trapné nám to opravdu nebylo. Ba naopak, jsme na to hrdé :-)
Ahoj Pájo! Chtěla jsem ti poděkovat, že jste šli s váším příběhem na veřejnost! Pro mě jste se teď staly jakýmsi symbolem lesbiček. Hrozně vám to schvaluju a věřím, že tímto vaším krokem, jste dodaly odvahu i jiným ženám, které řeší právě situaci, jak to oznámit ostatním. Taky toto právě řeším a určitě jste mi pomohly! A zajímalo by mě jaké bylo přivítání doma? (Nikola)
Foto
Ahoj Niki. I já děkuji a to, že jste nás v tom velmi podpořily. Z našeho srdce spadl veliký balvan. Je to neskutečné štěstí. Přivítání doma bylo úžasné. Všichni to vzali nádherně. Dokonce i lidé od kterých jsem to nečekala, nás podpořili. Strašně bych tímto příběhem chtěla podpořit i ostatní lidičky, kteří to takhle mají. Mějte sílu. A jsem moc šťastná, že jsme ti mohly pomoci tímto způsobem. Buď silná, moooc silná. Děkujeme :-)
Co říkáš na tolik fanoušků když jsi vyšla z vily a viděla si to podporu? (Lucka)
Foto
Ahoj Luci. Popravdě? Nečekala jsem to :-). Všem fanouškům moc děkuju a poděkovat mohu určitě i za Miru :-. Jste opravdu super.
Ahoj Pájo. Chtěla bych vědět, jak si se cítila, když ses dozvěděla, jaká na vás, tebe a Miri, byla házená špína, zatímco ty jsi byla ve vile. Podle toho, jak jsem tě za ty tři měsíce poznala, neměla jsi chuť jít někomu rozbít ústa? A pak bych měla ještě jeden dotaz. Bylo vidět, jak hodně tě rozhodila Regína před odchodem. Bez portu ti asi řekla, že vyhraje Vlado, že to má předem domluvené. Pátrala si po tom, po jeho výhře? Moc děkuji za odpovědi, Měj se v životě jen príma. Škoda, že to nedopadlo, pro mě jsi byla vítěz ty! : Alena(Alena Čechová)
Foto
Ahojky Ali. Samozřejmě ano. Špína to opravdu byla, ale i to k tomu bohužel patří. Jestli jsem měla chuť někomu rozbít ústa? :-D To ne, jen říct pořádně od plic co si myslím. Regina mě rozhodila, to přiznávám. Ale tam už to bylo celé vyhrocené.... málo lidí, stres, smutek.... všechno dohromady. Naštěstí jsem se hodila rychle zpátky do klidu a toto krátkodobé vykolejení už nebylo :-)
Ahoj Pájo, nemám otázku, jen ti chci popřát jen to nejlepší pro tebe a Mirku do budoucna, ať vám vyjde vše, tak jak si budete přát a hlavně pevné nervy. Máte spoustu fanoušků, kteří vás mají rádi a ty závistivce, kteří pořád jen kritizují a haní, vůbec neposlouchejte. Mějte se moc krásně :)) Papa(Verča K.)
Foto
Ahojky Veru. I my Vám moc děkujeme. Za důvěru a taktéž za podporu :-)
Ahoj Pájo, zajímalo by mě jestli tě teď venku překvapila nějaká informace, kterou ses dozvěděla? Pozitivně i negativně. Ať už co se týče Vily nebo běžného života :-) Moc jsem ti fandila, byla jsi skvělá! Děkuju za 3 měsíce zábavy s tebou :-)(Janka )
Foto
Ahojky Janko. Děkuji za podporu. Určitě jsem trochu zklamaná z informací, které jsem se dozvěděla. Většinou jsou to informace z Vily..... pomluvy, které tam běhaly. Děkuji moc za podporu :-)
Ahoj máš ráda tanga, krajky? Líbí se ti přítelkyně v tangách, má i podvazky? Děkuji za odpověď Tomáš(tomasso)
Foto
Přítelkyně se mi líbí ve všem..... i v teplákách :-D
pavlino,mas opravdu toho bakalare???jeste jsem nevidel tak sprostou zenskou ,jako jsi ty...to primitivni,agresivni chovani...lecis se?? Proc nepomuzes mamince nejlepe k brzkemu uzdraveni tim,ze ji vymluvis koureni???Ono se to pak tezko veri,ze je nemocna, jako dalsi faux pas typu:sarka to zaridi:))) (Jakub Petranek)
Foto
Ahoj Jakube. Bakaláře nemám. Vystudovanou mám konzervatoř, což je titul DiS. Jestli se Vám zdá, že mám primitivní a agresivní chování, tak to je mi opravdu líto. Sama bych chtěla vědět, z čeho tak usuzujete. Realita ve Vile a realita venku je opravdu odlišná. Odsuzovat člověka, jestli je zdraví, nebo není, jemom kvůli tomu že kouří není na místě :-). O kouření to opravdu není a maminka kouří velmi málo. A můžu Vás ujistit Jakube, že ta aféra se Šárkou je jedna velká lež :-). I tak Vám moc děkuji za dotaz :-)
Ahoj Pájo,moc jsem ti fandila tak i Vladovi,chci se zeptat jak se cítíš v reálném životě ? A zároveň ti přeji vše dobré !!(Majka Šindelářová)
Foto
Ahojky Majko. Do reálného života se teprve zapojuji. Je to velký skok. Vila mi moc chybí. Děkuji a ať se Vám též daří :-)
Ahoj Pájo!CHci ti moc pogratulovat ke krásnému 2.místu a popřát hodně štěstí!Pořád vzpomínám na tvoje blbnutí s Vladem a neubráním se dojetí.Oba dva jste byli skvělí a moc vám to spolu slušelo!Snad vám to přátelství vydrží i po soutěži,měj se moc fajn a držím pěsti!(Radek Plánický)
Foto
Ahojky Radku. Já moc děkuji za podporu. S Vladem budeme přátelé i nadále, tím jsem si jistá :-)
Ahojky Pájo tak co jak si užíváš svobody ? Co všechno jsi už stihla ? Je to divné nekoukat na vás je mi smutno, člověk si už na vás zvykl a teď najednou nic :( Ale přeju hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky s Miu :)(Soňa.)
Foto
Ahojky Soni. Nic moc jsem toho nestihla. Celý víkend jsem byla se svou rodinou :-)
zdarec Pájí nevíš jestli je v plánu nějaká autogramiáda v Ústí nad Labem? Nebo aspon Teplicích či Děčíně? Jestli ne, zkus to zařídit ,-)))) díky a hodně štěstí, jsi supr Jana(Jana Šedivá)
Foto
Ahojky Jani. Zatím nic takového nevím...... budeme doufat :-)
Ahoj fandil jsem ti tvé emoce negativní i pozitivní ve vile ukazují tvou citlivost nebo se mýlím?Jsi venku tak ti tvá mimochodem skvělá partnerka asi už řekla co na tebe Eva nakydala za lži ,myslíš si,že po odchodu s duelu s ní když si jí říkala ,že jí máš ráda to stále platí (Lukáš)
Foto
Ahojky Lukáši. Ano, citlivá bohužel jsem, ovlivňuje to také to, že jsem ve znamení raka. Něco málo o lžích jsem se už dozvěděla, jsem venku teprve krátkou dobu.....
S kým máš v plánu se občas sejít na kafi? (mimo Mirky a Vlada) :)(Terka)
Foto
Ahojky Terko. Ráda uvidím všechny, pokud i oni budou mít zájem. Prožili jsme tam spolu kus života :-)
Jak to jde s kouřením? Odvykáš si a přestáváš? (Radka)
Foto
Ahojky Radko. Ano, odvykám. Naštěstí si myslím, že to nebude nějaký velký problém s odvykáním, jelikož jsem před Vilou byla nekuřák :-)
Ahojky jak pak tito změnilo život vyvoleni?A co jsi ve styku s výpadkem?(ruzena)
Foto
Ahojky. Vyvolení hlavně změnili mne. Jsem silnější, než kdy před tím :-) :-) :-)
Ahoj Pavlíno, Vlado je lepší i ty jsi to věděla, ale ty máš rodinu - to nejcenější a on bohužel ne (nechce jí mít), ty by si ty peníze aspoň s někým sdílela, on ne, jen by mě zajímalo, jestli si myslíš, že se s vámi ještě setká? Měj se.(Veronika)
Foto
Ahojky Veru. Já, Vlado a Mirka se určitě budeme stýkat dál :-)
Pavlíno, nechtěla bys dítě se mnou, když to neklapne s Vladem ? Jsem bohatý a hezký a Mirka ti dítě neudělá ! Ozvi se, mám tě rád !(Pavel Rychtr )
Foto
Ahoj Petře, asi Vás zklamu :-) Nezáleží mi jak na penězích, tak na kráse, ale děkuji za lákavou nabídku :-) :-D
ahojky pavlínko promě budeš ti první (honza)
Foto
Já Vám Honzíku ze srdce moc děkuju :-)
Ahoj Pájo, zajímalo by mě, jestli budete s Miru s námi (zarputilými fanoušky!) v kontaktu přes nějakou fanouškovskou stránku na facebooku. Po tom co nám vypli kamery jsme jako bez ruky a moc rádi bychom o vás věděli i v budoucnu. :) Jsi skvělá.(Karolína)
Foto
Ahojky Karolínko, určitě budeme. Už teď se snažím dávat tam statusy. Vy ( fanoušci ) jste pro nás neej :-)
AHOJ PÁJO, I KDYŽ JSI NEVYHRÁLA, PRO MNOHÉ Z NÁS JSI BYLA VÍTĚZ.TVŮJ A MIRČIN PŘÍBĚH MNE ZAUJAL A CELOU DOBU JSEM VÁM OBĚMA DRŽELA PALCE.FANDILA JSEM I VLADOVI A JSEM RÁDA, ŽE MEZI VÁMI VZNIKLO PŘÁTELSTVÍ.PŘEJU TI AT SE TI SPLNÍ VŠECHNA TVÁ PŘÁNÍ A JSI ŠTASTNÁ.DĚKUJU ZA TY TŘI MĚSÍCE CO JSTE BYLI, HLAVNĚ VY TŘI SOUČÁSTÍ MÉHO ŽIVOTA. (Dastel)
Foto
Ahojíky, děkuji moc za podporu. Strašně moc si toho vážím. Strašně bych si přála, aby můj příběh s Mirkou byl inspirací daším lidem. Aby se nebáli otevřít srdce a vyslovit to, co je tíží :-)
ahoj :) Máš zapnutej "report"? a co kamery nechybí ti doma ? :D(andyy)
Foto
Ahooojky, ha haaaaa, port už bohužel nemám a moc mi chybí a kamery taktéž :-D
҈ Pájo, posílám pozdrav z ČB a zároveň Ti blahopřeji k úspěchu a účasti ve VV. Užívej si povilové svobody, načerpej sílu a pusť se do realizace svých snů a plánů. Na chatu jsi dnes s Vladem, změnilo se odchodem z vily mezi vámi něco? Děkuji a přeji krásné Vánoce.(Petra K.)
Foto
Ahojky, já též posílám pozdrav do Budějovic. Budějovice mám moooc ráda a ráda se tam vracim. Mezi mnou a Vladem se nic nezměnilo, toto přátelství potrvá :-)
mne moc zajímá co máš vytetované ty a Mirka vzadu na zádech :) (Miu Sabova)
Foto
Ahoj. Je to citát. Vymyslely jsme ho společně s Miu, ale obsah neprozradím :-) :-)
Pavlí měla jsi skutečně ráda Vláda....(Vera )
Foto
Ahoj Věro. Ne měla, já ho mám stále ráda, beru ho jako mou rodinu. Mám k němu silné pouto :-).
Ahoj Pavlíno, nehledala jsi o víkendu po ránu port :o)? Jak zvládáš zájem o tvou osobu ? Jinak gratulace, dostala jsi se daleko. A hlavně jsi budějčák :o), blízko mému srdci. Opatrujte se s Mirkou a třeba se doma na jihu potkáme.(Petrita)
Foto
Ahojíky Petrito, přiznám se, že hledala :-D. Pořád a všude :-D.
Ahoj Pavli moc jsem ti fandila :-) chtěla bych se zeptat poznamenali Vyvolení nějakým způsobem tvůj vztah s Mirkou? (Pipo15)
Foto
Ahojky, určitě. Náš vztah bude silnější, než kdy před tím :-).
Pájo, víš, že máte s Miru Ty nejlepší fanoušky ? Ty , Vlado a Miru jste byli nejjj :)(Petřík)
Foto
Ahojky, víme to a mooooc si toho vážíme. Děkujeme :-)
Ahoj Pavlínko, co říkáš na vaši podporu fanoušků? Je mi líto, že nebyla tak velká, aby jsi vyhrála. Ale i tak máš elkou výhru v rodině a Miru. Pokud se nemýlím. Ozveš se na fans stránkách až to všechno opadne? Máme pro tebe úkol :-) A co Vlado? Bude kamarádství pokračovat?Věřím, že jo :-) Mějte se s Mirkou krásně a ozvěte se nám :-) pa a díky (Nikol)
Foto
Ahojky Niki. Velkou výhru v rodině a Miu opravdu mám, vždy jsem se na ně mohla spolehnout. Kamarádství s Cladem bude pokračovat určitě, přiznám se, že si nedovedu už bez něj představit život :-)
Ahoj Pájo, je pravda,že ti Vlado da penízky pro mamku na lečbu a pojedete s Miru na dovču? Děkuju za upřímnou odpověď. K.(kamiik)
Foto
Krásný den, musím Vás zklamat, pravda to není. Ta výhra je Vladova ajá mu jí přeji :-)
Páji, gratulace!!!!!!!!!!!!! Ať Ti vše vychází s Miru, jste super holky. Buďte své a nedejte se ničím zviklat! Přeji krásný adventní čas.(Anka Kunc)
Foto
Děkuji mooooc, to VY jste super :-)
Ještě stále si Vlado plete jména a řekne Ti Mirko? :D (Helča)
Foto
Ne, neplete :-D. Je to gentlman se vším všudy :-)
Ahoj chtěla bych se zeptal na to jak to po odchodu z vily zvladáš psychicky(Petruška)
Foto
Krásný den všem lidičky. Tak jsem tady mezi vámi :-D. Psychicky to celkem zvládám, přoznám se, že se stále aklimatizuji. Není jednoduché přijít zpět do reálného života