Celý týden se Karel Gott domáhal od Slováčka pravdy. Nechápal, proč právě jeho Felix nazval nevyzpytatelným kokotem. Byl tak rozčilený, že mu vzkázal, že sám vypátrá, koho tím myslel. Felix mu prý až dosud nepodal žádné vysvětlení.

Slováček nejprve tvrdil, že už si nepamatuje, koho nazval kokotem, ale byl si jist, že určitě ne svého dlouholetého kamaráda Gotta. „Nechtěl jsem říkat, o kom jsem mluvil. Přišlo mi to nevhodné. Karel mě k tomu ale donutil, když si začal myslet jako všichni , že to bylo adresovaný jemu. A já si ho nechci znepřátelit. Mluvil jsem opravdu o Domenicovi,“ přiznal Blesku Felix Slováček.

Na důkaz, že to myslí vážně, podal důraznější vysvětlení. „Hrabě Domenico Martucci della Torre je kokot! A nevyzpytatelný,“ svěřil se saxofonista. Na jeho adresu plive nadávky, protože ho přivádí k šílenství, jak se hrabě neustále plete do čehokoliv co se týká jeho exmilenky Ivety Bartošové.

Nechápe, proč se začal motat do sporů mezi Rychtářem a Macurou, kteří na nedávném koncertě Bartošové servali jako psi. Vadí mu, že když ještě Martucci chodil s Ivetou, snažil se dvojici v hudební branži pomoct hlavně finančně. Pak ale hrabě pochopil, že s Ivetou žádnou kariéru neudělá a vykašlal se na to.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček si nevidí do pusy! Gotta nazval koko*em?  TV Markíza

Fotogalerie
5 fotografií