Jako by se stáří u Luby Skořepové zastavilo. Jiné dámy v jejím věku jen ztěží výjdou schody a ona dodnes působí na divadelních prknech. Ze svého pestrého života si však pamatuje jen první a poslední část. „Ten střed, od čtyřiceti dál, ten si nějak nepamatuju. Moc jsem si to neužila. Pořád jsem čekala, že něco přijde, a ono nakonec přišlo to stáří,“ prozradila v Show Jana Krause.

Rýpal Jan Kraus byl zvídavý, jací muži se paní Skořepové líbili a kdo ji naopak odpuzoval. „Měla jsem ráda kluky, kteří mluvili pravdu. Ale neměla jsem ráda, když měli moc chuť k jídlu. Vadilo mi, že se na rande cpali chlebem s máslem,“ svěřila se herečka.

Také promluvila o své nehodě, které ji nemilosrdně změnilo život. „Jeli jsme jednou někam s ostatními herci, měli jsme nehodu, vylítali jsme všichni ven na dlažbu a měli jsme těžká zranění. Na mne to mělo ten vliv, že jsem už nemohla mít děti,“ přiznala Skořepová s tím, že když ji pánbůh děti nedopřál musela si to vynahradit něčím jiným.

V jejím případě prací, která ji baví a které má požehnaně. Skořepová si totiž koncem prosince zahraje v muzikálu Janka Ledeckého Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích. Vitální Luba odehraje všechny představení, které proběhnou v Divadle Brodway. A že bude mít co dělat. Během svátků jich totiž bude rovnou sedm. Poprvé se herci představí už 19. prosince.

Fotogalerie
6 fotografií