„Nic nestíhám, už jsem se smířila s tím, že zkrátka nemůžu být ve všem perfektní,“ omlouvala se Maláčová, když na zahájení jubilejního 10. ročníku České Miss dorazila s půlhodinovým zpožděním. Přestože měla dokonalý mejkap, stopy únavy byly v její tváři patrné.

„Vstávám v pět ráno, život mám úplně postavený na hlavu a nestíhám. Kdybych neměla pomoc k dětem, Českou Miss bych vůbec nemohla zvládnout,“ dodává Michaela Maláčová.

Drsná šéfka

Pohled na vítězky minulých ročníků ji však naplňuje pýchou. „Každá je jiná, ale všechny je mám ráda stejně, jsou jako moje děti. O nich také nemohu říct, že mám jedno radši,“ tvrdí »missí« máma, o jejíchž striktních kritériích kolují legendy. „Mimo přirozené krásy musí být zdravě sebevědomé, musí se umět pohybovat, komunikovat, musí je mít ráda kamera, musí v ní zkrátka být víc než jen ta hezká tvář. Na druhé straně pod tou krásou nesmí být skryta sebemenší vulgarita, trestná činnost a neměla by mít za sebou zpackané manželství a nemanželské děti,“ vypočítává Maláčová, která první casting na desátou Českou Miss otevře už tuto sobotu v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Varování pro příští Českou Miss! I ty mu dáš nakonec kopačky... Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
4 fotografie