Michaela si své soukromí velmi hlídá. Snímky jejich tří dětí se na veřejnosti, až na pár vzácných výjimek, nikdy neobjevily. A až nyní se v rozhovoru pro magazín OnaDnes rozpovídala o jejich domácích rituálech.

"Vaří zásadně manžel, to je jeho hájemství, kde mu můžeme jen pomáhat a dělat společnost. Ráno všichni posnídáme a poslední naše hlavní jídlo se Zdeňkem je oběd, protože už několik let nevečeříme," prozrazuje Míša, která se netají tím, že děti mají chůvu. Před spaním jim však do jejich pokojíčků prý sama chodí zpívat české ukolébavky, ale děti nesmí do ložnice svých rodičů.

Rozvod rodičů je se sestrou rozdělil

Sama Maláčová neměla moc veselé dětství. "Doma bylo často napětí. Citlivě jsme se sestrou prožívaly bouřlivé manželství rodičů, pak jejich rozvod. Vyrůstala jsem i přesto v chráněném prostředí zahrnuta starostlivostí," říká úspěšná podnikatelka.

Když se rodiče po dvaceti letech manželství rozvedli, sestry byly rozděleny. Michaela žila s matkou a sestra Nicole s otcem. "Maminka se od nás odstěhovala a záhy se znovu vdala a začala žít nový život. A protože platila alimenty na sestru, chtěla jsem, aby byla situace vyvážená," vysvětluje.

Podívejte se na rozhovor s počtvrté těhotnou Michaelou Maláčovou.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Maláčová o těhotenství Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
6 fotografií