Byla šťastná a měsíc na to i těhotná. Lucie ještě netušila, že její řecký přítel záhy zašlape lásku do prachu. Když se Lucas 11. prosince 2008 narodil, už spolu nežili!

Tajemný vzkaz

Lucie nikdy neprozradila, co vlastně Nikovi před více než pěti lety přes kameru vzkázala. „To patřilo jen jednomu člověku a on věděl, kterýmu...,“ nechtěla tenkrát mluvit o své řecké lásce. Podle překladatelů při svém vyznání nemluvila úplně čistě řecky, ale Nikovi přes televizní obrazovky vzkázala, že jí na něm hodně záleží a je ochotna pro něj udělat cokoliv.

Drsné vystřízlivění

Možná už pár měsíců nato by své romantické vyznání vzala zpět. „Bohužel jsem zjistila, že má láska není opětovaná,“ přiznala Borhyová pro týdeník Instinkt. Poprvé po letech promluvila o velké bolesti. Prozradila i to, že když řekla Nikovi, že je těhotná, nesetkala se s radostí. „Bohužel jsem si vyslechla i věci, které jsou pro ženu, která zjistí, že je v jiném stavu, úplně nejhorší,“ přiznala moderátorka, které se vztah rozpadl, než syn přišel na svět. Navíc se otec Nico chce o syna soudit. „Nikdy jsem mu nekladla žádné překážky, naopak jsem vždycky chtěla, aby se s Lucasem vídal co nejvíc,“ svěřila se Borhyová. „Jenže od té doby, co mám nového partnera, se něco změnilo. Takže nás teď asi čeká soud o nové vymezení péče o syna. Cítím v tom Nikovu snahu dělat problémy,“ prozradila Lucie.

Nico, kdybys nerozuměl...

Co říkala tenkrát (únor 2008)
Moc mi na tobě záleží. Jsem ochotna pro tebe udělat cokoliv.
Νοιάζομαι για σένα σε μεγάλο βαθμό. Είμαι πρόθυμοι να κάνω οτιδήποτε για σένα.

[Noiázomai gia séna se megálo vathmó . Eímai próthymoi na káno otidípote gia séna]

Co říká dneska (listopad 2013)
Niko mě opustil těhotnou! Moje láska nebyla opětovaná.
Νίκο με παράτησε έγκυος! Η αγάπη μου δεν ήταν αμοιβαία. [Niko me parátise énkyos I agápi mou den ítan amoivaía]

Co bude možná říkat v budoucnu?
Vezmu ti syna!
Θα πάρω τον γιο σου!

Fotogalerie
6 fotografií