Úsměv od ucha k uchu je pro Lucii Borhyovou téměř už typický, ovšem v poslední době září Lucie ještě víc. Není také divu. S přítelem Hrdličkou má za sebou několik romantických dovolených a další ještě plánují.

Letní relax u moře úplně pobízí k zásnubám, a tak jsme se Lucie zeptali, zda dostala od Michala prstýnek. "To jsou velmi osobní otázky. Ale vdávat se chci. Michala bych si dokázala představit jako svého vyvoleného" prozradila nakonec Blesk.cz Borhyová, která díky své zamilovanosti hubne před očima. 

Video
Video se připravuje ...

Uvažují Lucka s Michalem o svatbě? Jan Jedlička, Tereza Kühnelová

Moderátorka si své soukromí střeží jako oko v hlavě, a tak byla skoupá na slovo i na téma dítě. "Určitě bych chtěla do budoucna miminko, to je jasné. A myslím, že Michal by byl skvělý táta," přiznala zaláskovaná Lucie.

Borhyová se objevila na tiskové konferenci TV Nova, která představila svůj program na podzim. A jelikož je na obrazovkách už 14 let, dalo by se očekávat, že svého miláčka doma jako zkušenější moderátorka „péruje“. „Vůbec ne, Michal je moc šikovný. I když jednu drobnou radu jsem mu dala, vzal si ji k srdci a pak byl za ní rád,“ svěřila se Lucie, ale o jakou radu šla prozradit nechtěla.

Fotogalerie
7 fotografií