Táňa Vilhelmová bývá označovaná za Yoko Ono českých Nightwork. Tomu se ale upřímně diví a nechápe to. I její partner a otec jejího syna Aloise Vojta Dyk (28) popírá, že by za rozpadem populární kapely stála jeho životní láska.

„Zvláštní představa, že bych měla takovýhle vliv,“ divila se pro magazín Dnes Táňa. Stejně jako je i Vojta přesvědčený o tom, že pes je zakopaný jinde. „Jde o to, že jsem do kapely nastupoval jako začínající zpěvák. Seznámil jsem se s Kubou Prachařem, ale postupem času se u každého z nás změnily názory na to, jak hudbu dělat. Navíc nemůžu být pořád s klukama, potřebuju co nejvíc času pro rodinu opravdovou,“ svěřil se Dyk.

I Táňa přiznala, že by chtěla mít Vojtu víc doma, navíc hudba skupiny Nightwork jí zrovna neuchvátila. Rozhodně fanynkou Vojtovy skupiny není. „Kdybych Vojtu vnímala jen jako hudebníka, tak se asi nesejdeme,“ přiznala Vilhelmová. „Já bych totiž na Nightwork ve svém drahocenném volném čase nešla. Kdybych si měla vybrat, jestli zajít na koncert J.A.R. nebo na Nightwork, půjdu na J.A.R,“ dodala.

Že by nakonec přeci jen v tom rozpadu měla Táňa prsty aspoň trošku?

Fotogalerie
7 fotografií