Minulý rok touhle dobou byly již kamarádky Aňa Geislerová a Táňa Vilhelmová těhotné. Přestože si obě své soukromí pečlivě hlídají, toto se jim uhlídat nepodařilo. Na loňském představení Vánočního bazaru v Mokré čtvrti se jim bříška už rýsovala, a tak se je snažily zakrývat lahvemi vína. Tato póza se jim nejspíš zalíbila natolik, že se s lahvemi nechaly vyfotit i letos.

Obě české krásky měly letos náročný rok. Obě porodily a starají se o své syny. Jediným rozdílem je, že na rozdíl od Táni, která zůstala se svým milencem Vojtou Dykem, poslušná Aňa se vrátila po románku s Martinem Shenarem (49) ke svému manželovi Zdeňku Janáčkovi (36).

Oběma ale těhotenství prospělo a jsou krásnější než kdy dřív. Táňa si nechala narůst dlouhé vlasy. Možná i proto, že jí malý Lojzík zabere tolik času, že si nezvládne skočit ke kadeřnici na upravení loňského krátkého sestřihu. A ve světlehnědých loknách vypadá k nakousnutí. To Aňa zůstala věrná své tradiční délce vlasů po ramena i barvě.   

Aňa i Táňa tak nemůžou litovat svých rozhodnutí mít třetí dítě, oba chlapečci totiž pomohli svým maminkám, aby byly ještě krásnější než dřív.

Fotogalerie
6 fotografií