"Finálový večer a celý pobyt na soutěži v Moskvě byl pro mě jedním z největších zážitků v životě. Byla to práce a velmi cenná zkušenost," zhodnotila svůj pobyt v Moskvě Gabriela Kratochvílová, Česká Miss 2013, která mnohé lidi zaujala svou milou povahou, ale patrně ještě více svým krátkým sestřihem.

Splněný sen

I když se v konkurenci 86 dívek z celého světa do šestnáctičlenného finále Gabriela neprobojovala, českou stopu však za sebou zanechala. Podle serveru International Business Times se stala jednou pěti účastnic, které nejvíce přitahovaly zájem médií. Uspěla také v jedné ze "zahřívacích" soutěží - ve volbě Bond Girl. A jak server upozornil, byla jednou z mála soutěžících, která dostala pozvání k účasti na doprovodných VIP show. Body řitom sbírala i na mnoha fanouškovských stránkách, kde se umisťovala na vysokých příčkách. Podle reakcí bloggerů Miss Universe si česká kráska získala všechny svoují přirozeností, otevřeností a šarmem.

"Splnil se mi sen, podívala jsem se do Ruska a poznala mnoho nových kamarádek. Děkuji všem za podporu, kterou mi během mého pobytu v Moskvě věnovali a samozřejmě také Beatě Rajské za úžasnou garderobu," zářila Kratochvílová po návratu spokojeností. A připomenula, že je to právě rok, co uspěla na castingu v Jihlavě do soutěže Česká Miss, která jí změnila život.

Video
Video se připravuje ...

Přítel, rodina a známí vítají Gábinu Kratochvílovou při návratu z Miss Universe 2013 Blesk - Roman Souček

Vzpomínky na Moskvu

Do alba pak po moskevské misi získala spoustu zajímavých fotografií, včetně snímků ze zákulisí jedné z největších soutěží krásy. A prohlédla si i Moskvu, navštívila dětskou nemocnici, zúčastnila se večeře s minulou Miss Universe, američankou Olivií Culpo ve vyhlášené moskevské restauraci Nobu a vyrazila také na zimní stadion - čestné buly vhodila na začátku zápasu HC Lev Praha.

Fotogalerie
28 fotografií