Polívkovi největší věřitelé Tomáš Kaláb a jeho společnost přišli s nápadem, jak známého herce dostat ze jeho dluhů. „Osobní bankrot panu Polívkovi pomůže. Myslím, že v jeho případě dojde k rekordně rychlému oddlužení, zbaví se všech závazků, vrátí se mu klid na práci a začne od nuly znovu,“ svěřil se Tomáš Kaláb serveru iDnes.cz.

Podle Kalába a jeho společnosti Bolek není schopný dál splácet své dluhy, které ještě má. Stejně jako insolvenční poradkyně farmy Petra Hýsková, tak i oni takto smýšlí z důvodu, že před vyhlášením úpadku herec snižoval hodnotu podniku a vloni si postupně z pokladny vyplatil hotovost ve výši čtyři miliony korun za propagaci farmy. Hýsková nyní chce peníze vrátit.

Jak Bolek Polívka, tak jeho právník Miroslav Bartoň s tímto návrhem absolutně nesouhlasí a naopak hodlají po insolvenční poradkyni za její lživé tvrzení požadovat náhradu škody za poškození jména Bolka Polívky.

Polívka, který nyní dotáčí druhou řadu úspěšného filmu Dědictví aneb Kurvahošigutentag, se tak bude muset velmi snažit, aby si jeho promítáním získal peníze zpět.

Fotogalerie
4 fotografie