Anna K. předvedla energické vystoupení na Designbloku v salónu Petry Měchurové, kde zpívala celých 45 minut. Na otázku, kde bere energii pro své koncerty, odpověděla jasně: „V přírodě a v lese. Jsem tam ale málo. Pořád jsem ve městě. Dobíjí mě hudba. Strašně potřebuju hrát a zpívat,“ prohlásila zpěvačka, která porazila rakovinu.

Nemyslím, že je to hrdinství

Blesk se Anny zeptal, zda jí v boji se zákeřnou rakovinou pomohlo, že o ní veřejně mluvila. „Nemyslím si, že je nějaké velké hrdinství o rakovině mluvit. Každý k tomu má jiný přístup. Někdo se schová doma, někdo o tom zase potřebuje mluvit. Já jsem spíš ten druhý případ, ale zas takový extrovert nejsem,“ prohlásila zpěvačka.

Jsem unavená kvůli práci

„Řekla jsem si ale, že mám známější obličej, takže bych tím mohla někomu pomoci. A dělám to doteď. Nemám žádnou nadaci, nedělám žádnou kampaň, jen ženám říkám své zkušenosti,“ dodala Anna K., která přiznala, že se poslední dobou cítí unaveně. Ne však kvůli rakovině, ale kvůli pracovnímu vytížení.

Moc se teď nehlídám

Anny jsme se také zeptali, zda se po vyhraném boji s rakovinou více hlídá. „Zrovna v tomhle období je to fakt otázka, která sedí. Nehlídám. Člověk by se pak uhlídal k smrti. Nemůžu dělat věci napůl. Teď jsem ve velkém zápřahu. Ale vím, že si odpočinu,“ přiznala trochu kajícně.

Fotogalerie
4 fotografie