Batulková poprvé promluvila o situaci, která mohla skončit velkou rodinnou tragédií. „Vím, že existují holky, které si ničí zdraví kvůli ideálu krásy získanému z módních časopisů. U Mariany to ale bylo něco jiného,“ tvrdí Batulková.

Může za to rozvod?

„Nevím, čím přesně to bylo způsobeno, nejspíš to bylo psychického rázu,“ dodává herečka. Že by to souviselo s odchodem Marianina otce Davida Prachaře (54) od rodiny? Marianě tehdy bylo 9 let, když se bezhlavě zamiloval do herečky Lindy Rybové (37) a rozvedl se. O tom, jak fatální následky rozchod v rodině se dvěma dětma má, svědčí i fakt, že dodnes spolu Batulková s Prachařem nemluví.

Vyžle vs. boubelka

Dana Batulková se o anorexii své dcery rozpovídala na finále soutěže Miss Full of Beauty, kde zasedla v porotě. Dívky, které se ucházely o titul »miss plné krásy«, rozhodně nepatří ke klasickým hubeným modelkám, ale musí splňovat pravý opak. „ Sama mám zatím postavu, jak se říká, zadarmo. Mám to naštěstí dáno geneticky po mamince. Po představení si mohu dovolit se navečeřet a cvičení taky nic moc,“ prozradila Dana.

Video
Video se připravuje ...

Batulková promluvila o anorexii dcery! Skončila v nemocnici Ondřej Rybár, David Turek

Fotogalerie
6 fotografií