O Simpsonových

Simpsonovi jsou nárazovky. To třeba přijde 22 dílů a já potom tři dny čtyři až šest hodin denně dabuju. Někdy se u toho i zasměju, ale většinou na to není čas. Ono by to hrozně zdržovalo, kdybych si to měl nějak vychutnávat. Na výsledek se moc nekoukám. Homer je tam opravdu dost, takže mě neláká se na to koukat ještě jednou.

O alkoholismu

Mám rád pivo a často si ho dopřeju. Před představením nepiju, to si potom nevěřím. Bál bych se, že zapomenu text, ale jakmile skončí představení, tak hodím auto domů a jdu k Bábě nebo na Smíchově si dáme pár piv a jdeme spát.

O scénářích

V seriálu Ordinace v růžové zahradě si můžu upravovat text, aby mi to šlo tzv. do huby, protože to je to někdy moc šroubované. Mně někdy připadá, že mi to pokaždé píše někdo jiný. Já si třeba s někým vykám a najednou si s ním tykám. Přitom jsme si nikdy nepotykali. Nebo mi na začátku seriálu vzali dva prsty u nohy. Jednou jsem si měl pak sundat ponožku a já jsem jim řekl, že mi tu levou nohu nemohou zabírat. Ptali se proč? Tak jsem jim vysvětlil, že tam přece nemám dva prsty.

Celý rozhovor s Vlastimilem Zavřelem najdete v Nedělním Blesku
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
8 fotografií