Hitmaker si užíval zahájení muzikálové sezony v golfovém rezortu v Oldřichově u Duchcova. Sršel vtipem a dobrou náladou. Než mu donesli golfové hole, snažil se odpálit míček pomoci berle jednoho nebožáka se zraněným kotníkem. V tu chvíli ještě netušil, jak moc škádlí vlastní osud!

Nešťastný let

„Musím ještě pracovně do Ostravy, takže jsem rád, že jsem si trochu zahrál golf, a už musím letět,“ rozloučil se narychlo s kolegy z Divadla Broadway a nastoupil do přistavené helikoptéry. Z Ostravy se ještě v noci letecky vrátil domů do Prahy a tam se to stalo! „Michal bohužel šlápl do díry na poli poblíž svého domu a natřikrát si zlomil kotník!“ prozradil muzikálový producent Oldřich Lichtenberg (50). Úraz byl podle všeho velmi bolestivý. Zpěvák a hudební skladatel prý dokonce upadl na chvíli do bezvědomí.

Ohrožená premiéra

Nejhorší pro Davida je ale skutečnost, že nejspíš nebude moct být přítomen příští týden ve čtvrtek na premiéře svého nejnovějšího díla – muzikálu Mata Hari. Hitmaker se podrobil operaci ve střešovické nemocnici. V noze má šrouby a musí ležet. "Chtěji si mě tady nechat týden,že bych na tu premiéru se aspoň dopídil po vozejčku, šest týdnů budu mít sádru a potom tak 2 měsíce rehabilitace," řekl TV Nova.

Fotogalerie
8 fotografií