Nejvíc šokující je bezpochyby milimetrový tmavý sestřih na kluka! Soutěžící ale nejspíš brzy omrzel a proto mu »vypomohla« umělotinou. Šlo o velmi odvážný, trendy look! Zdenička v minulosti ale okouzlovala i s krátkou platinovou patkou. Ta jí dodávala nevinný, dětský vzhled.

Dočkáme se i zrzavé Zdeňky? A co dredy?

Nestárnoucí klasiku potom představují delší, dohlídka vyžehlené vlasy s blond melírem: Zdena vypadala skutečně sexy! Ovšem pozor, na scénu se minimálně ještě jednou dostaly vlasy umělé – odrůstající krátký střih zakryla soutěžící nepříliš kvalitní, rozevlátou hippie parukou v odstínu zlatavé blond.

Po odchodu ze soutěže se Zdeňka ukázala bez příčesků v sexy sestřihu na mikádo s rudofialovým nádechem. Na svém facebooku zveřejnila i několik starších snímků. Výjimečně jí to seklo v plavém rozčepýřeném krátkém účesu, s andělskými blonďatými kudrlinami vypadala snad možná až moc přeslazeně.

Ach ta prsa, Zdenčo!

Největší rozruch způsobily nicméně její fotky nahoře bez! Ty by se jistě žárlivému Thomasovi, který úpí zavřený ve vile nelíbily. Ptáte se, proč si Zdenča přelepuje prsa samolepkami Alpy? Tajemství odhaleno! Jedná se o prostějovskou kapelu zvanou ALPA band, se kterou se ex-soutěžící z VyVolených přátelí.

Jak se VyVolená Zdeňka nejvíc líbí vám? Projděte si galerii jejích proměn!

Fotogalerie
11 fotografií