Hned dvanáct fešáků se sjelo v pátek do divadla v Náchodě, aby se utkali ve finále 14. ročníku soutěže o nejkrásnějšího muže roku, obdoby oblíbené ženské miss. Jen jeden však mohl vyhrát. Stal se jím třiadvacetiletý mladík z Brna Antonín Beránek. A čeká ho cesta do exotické Indonésie, kde bude Českou republiku reprezentovat již letos na podzim na soutěži Mister

Video
Video se připravuje ...

Beránek ukázal nadobíčko a vyhrál titul Muž roku Jan Jedlička, David Turek

International.

Jak to má vítěz se ženami?

Do soutěže se nepřihlásil sám, je to práce jeho maminky a babičky, které mu při finálovém večeru samozřejmě fandily. Dokázal se přitom prosadit v konkurenci 777 uchazečů. Na druhém místě za Beránkem pak skončil Adam Nitschmann (21) z Ostravy a na třetím Tomáš Barthell (22) z Chebu. Oba se také vydají do zahraničí, pro změnu na soutěže Mister Universe a Manhunt International.

Vítěz Beránek na sebe práskl, že ho za poslední dobu zvala spousta mužů na rande, ale on vždy s díky odmítl. Je sice nezadaný, ale říká: "Líbí se mi tmavší typy žen."

Skořepová si užila polonahé muže i potlesk vestoje

Během slavnostního galavečera, kterým provázeli Eva Decastelo, Monika Marešová a Lukáš Hejlík, se soutěžící popasovali s módní přehlídkou, rozhovorem s moderátory, volnou disciplínou a samozřejmě i promenádou ve spodním prádle.

Přihlížela tomu celá řada slavných osobností. Nechyběla mezi nimi Luba Skořepová, náchodská rodačka, které zaplněné hlediště vestoje aplaudovalo a přálo k narozeninám. Obdivovat polonahá mužská těla vyrazily i modelky Erbová a Mesárošová, a také politička Jana Bobošíková.

Fotogalerie
16 fotografií