Krejčí přinesl asi největší oběť. Přiletěl kvůli vystoupení na oslavě nad ránem na otočku z Kréty, kde tráví s rodinou dovolenou. „Nezamhouřil jsem oka,“ prozradil Upír Blesku. „A zpátky letím v 5 ráno, takže další noc beze spánku,“ dodal. Stálo mu to zato.

Potlesk na židlích

Takové ovace snad Mimtrio za celou kariéru nezažilo. Lidé tleskali, pískali, stáli na židlích a řvali nadšením. Scénky staré třicet a více let je dostaly. „Klaplo to,“ řekl s úlevou Michal Nesvadba. Měl odpoledne obavy, aby se všichni dostali do svých původních kostýmů. Když proběhla krátká zkouška stranou od lidí, ulevilo se mu. „To nezapomenete,“ ujistila Světlana.

Zkusí comeback?

Upír by do toho šel znovu. „Říkal jsem Michalovi, že není už moc času. Dokud se ještě můžeme hejbat, měli bychom to zkusit,“ míní Upír. Ani Světlana není už po letech úplně proti. Tentokrát se ale nechce Michalovi. Je už jinde. Hraje v televizi v Kouzelné školce, má svou originální show se samolepící páskou. Takže Mimtrio asi až na nějaké další svatbě.

Rozvod a šlus

Slavné Mimtrio vzniklo v roce 1979 a osedlalo si diváky u nás i ve světě. Světlana Nálepková, Michal Nesvadba a Václav Upír Krejčí vystupovali například na vyhlášeném divadelním festivalu v královském městě Edinburg. V roce 1985 se Světlana s Michalem vzali, narodila se jim dcera Pepina. Po 5 letech se rozvedli a Světlana odešla z Mimtria. Michal s Upírem to ještě nějaký čas táhli ve dvou, ale pak se skupina zcela rozpadla. Nevystoupili spolu od roku 1990.

Video
Video se připravuje ...

Mimtrio to na párty po svatbě pěkně roztočilo! Blesk - Martin Hurda

Fotogalerie
16 fotografií