Za pár dní se stane Josefína Nesvadbová vdanou paní. Dcera Michala Nesvadby a Světlany Nálepkové byla přistižena jednom pražském svatebním salonu, kde proběhla neodmyslitelná zkouška svatebních šatů. „Není zcela jisté, zda to budou přímo tyto,“svěřila se zrzka s tím, že chce, aby to bylo pro jejího budoucího manžela překvapení.

O snubní prstýnky byl boj

Tak jako pro něj bude do poslední chvíle velkou neznámou, jakým prstenem stvrdí manželský svazek. „Vzhledem k tomu, že jsme oba dost dominantní povahy, máme tendence si prosazovat své názoru. Bohužel v prstýnkách se naše názory lišily. Nakonec manžel ustoupil a nechal výběr na mně. Doufám, že až je uvidí, nepošle mě s nimi do háje,“ směje se budoucí maminka.

Jména pro miminko v českém kalendáři nehledejte

Vzhledem k tomu, že je Josefína v pátém měsíci těhotenství, na svatbu je nejvyšší čas. Zda se jí 3. prosince, na kdy má stanovený termín porodu, narodí holčička nebo chlapeček nechtěla Pepi na prozradit, potenciální jména ale přeci jen odtajnila. „Když to bude kluk, bude nejspíš Michal po mém tatínkovi. Původně jsem si přála jméno Optimus Prim, ale to mi neprošlo. U druhého nebo třetího si myslím, že to vyjde,“ říká se vší vážností Nesvadbová, která si potrpí na netradiční jména. „Dceru vidím jako Coco Bobi. To je nádherné jméno,“ usmívá se zasněně.

Světlana Nálepková si popláče

Na zkoušce šatů nesměla chybět ani máma Josefíny Světlana Nálepková, která také dolaďovala šaty na svatbu. „Původně jsem chtěla šaty, ale nakonec půjdu v světlém kostýmku. Budu se trochu cítit nesvá, protože nosím jenom černou,“ líčí herečka, která se svatby v kostele a následné svatební hostiny nemůže dočkat. „Moc se těším. Bude to pořádný mejdan,“ míní. Ještě aby ne, když se tam sejde celá jejich početná rodina.

Jediné čeho se malinko Světlana obává je to, že v kostele přes její pláč nebude slyšte na slovo. „Já jsem taková samodojímací. Mě rozpláče téměř cokoliv. Určitě ukápne slza,“ tvrdí přesvědčeně Nálepková.

Fotogalerie
7 fotografií