Kroky Bartošové a Rychtáře ve středu směřovaly na radnici do Uhříněvsi, kde milenci požádali o vydání potřebného osvědčení pro církevní sňatek. „My jsme ani jeden dosud neměli křesťanský sňatek, ale oba jsme pokřtění. Do kostela občas zajdeme, nic nám nebrání to učinit a já doufám, že nám bude vyhověno,“ potvrdil včera Blesku Rychtář, který Ivetu požádal o ruku minulý týden.

Artur prý kývl

Nic tomu nebrání! I syn Bartošové Artur (16) dal prý mámě své požehnání. „Iveta to s ním probrala a dál se k tomu nemohu vyjadřovat. Artur mě přijal do rodiny, tím že chci žít s jeho maminkou,“ vysvětlil Josef. Útokům Zdeňka Macury (39) a Domenika Martucciho (37), že si nemocnou zpěvačku bere jen pro peníze, se jen směje.

Smluvní pojistka  

„Mně jde pouze a jen o Ivetu. Kdyby nebyla zpěvačka, měla třeba holej zadek, tak si ji stejně vezmu a budu s ní. Na předmanželské smlouvě trvám a kdyby se cokoliv zlého stalo, vše připadne Arturovi,“ tvrdí Rychtář. Ten už má za sebou jedno nevydařené manželství s Darinou Novou a stejně je na tom i Iveta. Ta si před pěti lety s velkou pompou brala na zámku Hluboká Jiřího Pomeje. Rozvod ale následoval už za dva roky.

Video
Video se připravuje ...

Romantika pro Džambulku: Rychtář ji požádal o ruku! Blesk

Véce fotografií Ivety a Rychtáře ve čtvrtečním Bleksu
Autor: Archiv Blesku

Fotogalerie
4 fotografie