V minulých dílech telenovely o Džambulce viděli čtenáři Blesk.cz, jak se Rychtář snaží probít do domu Martucciho rezidence. Volal svou milovanou, bušil na dveře a nakonec zabral tak, že urval jejich kliku a zranil donnu Graziu Marinu della Torre (68). Poté vběhl do rádoby zámku a svou princeznu z rukou domnělých věznitelů získal zpět do své náruče.

Video
Video se připravuje ...

Martucciho matka před barákem Ivety redakce Blesk.cz

Za Džambulkou s bodyguardy v zádech

O Ivetu je stále velký zájem, což nyní ukázala právě Martucciho matka. Ze slunné Itálie přijela nejdříve na synovu demonstraci proti týrání žen a den nato se vydala do Ivetina domu v Uhříněvsi. Společnost jí dělali dva bodyguardi. „Musí jít do vězení! Jen do vězení,“ ječela na adresu Rychtáře.

Video
Video se připravuje ...

Martucciho matka huláká na ulici na Ivetu Blesk - Pavel Machan

Pravá italsko-česká telenovela

Na ulici pak předvedla pravý italský temperament, když začala vykřikovat: „Chci vidět Ivetu! Samozřejmě, že jsem nepřijela, abych viděla jeho! Je tak hnusný!“ Jenže Džambulce se za svou bývalou „tchyní“ vůbec nechtělo. Martucciho matka tak zvýšila hlasitost a rozkřičela se na celou ulici.

Video
Video se připravuje ...

Policie předává Martucciho matce vzkaz od Ivety: "Nejsi schopná posoudit můj stav!" Blesk - Pavel Machan

Policie, hulákají mi tu před barákem

Hrdelně kvákala na celé kole, zuřivě zvonila na zvonek, ale z vily stále nikdo nevycházel. „Využívá ženu, její srdce i všechno ostatní,“ pokračovala Martucciho matka. Pobavený Josef Rychtář nakonec na postarší hysterku zavolal policii, která jí musela domluvit. „Bylo to z toho důvodu, protože Iveta už si nepřeje mít s touto rodinou nic společného. Nechtěla se s touto paní setkat. Ta paní je velmi hysterická, proto jsme zavolali policii,“ řekl snoubenec Ivety exklizivně Blesk.cz. A policisté z rozvášněné stařenky neměli příliš radost.

Video
Video se připravuje ...

Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku TV Nova

Odjela s nepořízenou

„Á, jsem malinká… Zavolal na mě policii. Á, přijela policie. Cítíš se teď jistěji?“ vykřikovala Italka. Policisté ji nejdříve museli usměrnit, aby neřvala jako smyslů zbavená pacientka psychiatrie a poté ji přetlumočili vzkaz od samotné Ivety: „Ty nejsi schopná posoudit můj stav!“ Hraběnka tak po tyátru sklapnula a z Uhříněvsi odjela, aniž by Ivetu viděla.

Ty největší hlody Martucciho matky:

*On je dobrý v bití. Hlavně když je žena sama. Do vězení musí jít!

*Donna Grazia Marino della Torre di Peschici přijela! Iveta moc dobře ví, o koho jde!

*Chci vidět Ivetu! Samozřejmě, že jsem nepřijela, abych viděla jeho! Je tak hnusný!

* Žádný muž by to neudělal! A ani žádná žena. Co dělá tenhle červ! Chudáčku!

* Využívá ženu, její srdce i všechno ostatní!

* Iveto! Chci jen vědět, jestli jsi v pořádku!

* Není jí dobře, jinak by vyšla ven. Musíme najít jinou cestu.

* Musí jít do vězení! Jen do vězení!

*Á, jsem malinká… Zavolal na mě policii

*Á, přijela policie. Cítíš se teď jistěji?

Fotogalerie
8 fotografií