Je tomu už třetí den, kdy se na svět koukám zapařenými brýlemi tak maximálně od horkého čaje, který si dávám v baru místo mojita nebo jiného trendy drinku.

Byl jsem celý vlhký

Večer mi zavolal kamarád, ať dorazím na párty. Obeznámen s mojí super abstinenční akcí sliboval, jak mi žádné pití nutit nebude a i když jsem věděl, že lže (a opravdu lhal, ale já se nedal). Když jsem se jal oblékat, zjistil jsem, že díky horlivé snaze o maximální úklid, nemám jediný kus suchého oblečení. Tak jsem na sebe prostě navlékl vše vlhké, ale cestou do baru to uschnulo.

Chtěl mě sbalit stylista Vaněk

V baru to bylo trochu jako ve špatném hororu. Nikoliv kvalitou muziky nebo barmanů, ale tím, co se tam odehrávalo. Přiopilému člověku to přijde normální, ale když přijdete na rozjetou párty po čtyřech kávách, připadáte si jak v Jiříkově vidění. Hned, jak jsem si sedl, dostal jsem facku v podobě stylisty Filipa Vaňka, který celý zpocený a opilý se slovy „Tenhle je docela hezkej“ začal rozjíždět taneční kreace. Hlavou se mi honila otázka: „Kdo mi zaplatil striptérku?“ Suché oblečení jsem měl jenom pár minut, Filip se postaral o dostatečné zavlažení.

Oblečení rázem opět mokré
Autor: Blesk

Bylo to historicky poprvé, co jsem v baru pil čaj. A možná to bylo i historicky poprvé, kdy někomu čaj v baru vařili.

A bez rumu...
Autor: Blesk

Dostal jsem diplom!

Od majitelky baru Singles jsem dokonce, kromě několika posměšků, vyfasoval diplom za to, že jsem jediným střízlivým člověkem v podniku. Je to asi nejhezčí diplom, který jsem kdy dostal. Možná ještě hezčí, než za stezku odvahy, kterou jsem v asi třetí třídě prolítl jako blesk s pokakanými trenkami. A tentokrát byl zasloužený!

Dostal jsem diplom od majitelky baru Singles
Autor: Blesk

Nejsem alkáč, ale...

Abych to trochu uvedl na pravou míru. Dnes jsem z koupaliště Lhota vezl – protože začalo strašně pršet – nějaké nebožáky, kteří by jinak museli pěšky či busem a když jsme se bavili o mém střízlivém dýchánku, došli jsme k závěru, že nepít, protože nemůžeme je stokrát horší, než nepít, protože nechceme.

Video
Video se připravuje ...

A tohle jsem pozoroval naprosto střízlivý... Blesk

Fotogalerie
9 fotografií