Zda se jí v hlavě rodí nápad na další putování napříč Evropou není známo, ale je jisté, že zpěvačku brzy začne pálit dobré bydlo a vyrazí s nějakým skautíkem na čundr.

Ivetě stačí málo. Nemusí to být žádný princ na bílém koni. Toho už měla, když si brala Jiřího Pomeje. Nebo princ Krasoň, jako byl její poslední sparing partner na cestě po Itálii. Důležité je, aby na dvířka Ivetiny rezidence v Uhříněvsi zabouchal s plnou čutorou bylinkového likéru a má vyhráno. Zpěvačka jde totiž po čichu.

Docela by mě zajímalo, jaké druhy bylin obsahuje Ivetin oblíbený likér. Zda je to bludný kořen, oměj - v černé magii byla používána k očarování, které směřovalo u očarované osoby ke ztrátě její vůle, rulík - v malých dávkách usnadňuje vidění „druhým zrakem" nebo dračinec -  rostlina, která umožňuje psychickou změnu v jiný organismus. Její kuřidlo také umožňuje cestovat vesmírem.

Jen doufám, že Ivetě nikdo nikdy neřekne, že v amazonských pralesech roste velmi podivná a hlavně posvátná rostlina ayahuasca...

Fotogalerie
6 fotografií