Pouhé tři dny po svatbě, kterou se Erbová s Řepkou snažili utajit, se novomanželé ukázali na párty, kde se to celebritami a novináři jenom hemžilo. DJ Uwa totiž slavil narozeniny, a to si nechtěl jen tak někdo nechat ujít.

Vlaďka si po svatbně změnila své příjmení, a tak místo Erbové nosí dvě jména Řepková Bahenská. „Příjmení po exmanželovi jsem si nechala kvůli své dceři Viktorce,“ svěřila se modelka.

I když na svatbu s Řepkou Vlaďka čekala jak na smilovaní, nyní tvrdí opak. „Druhou svatbu jsem neplánovala. Doma jsem byla taková posluchačka. Když se Tomáš zeptal už potřetí, tak jsem pochopila, že to myslí vážně,“ prozradila Blesk.cz Řepková.

Modelka má s fotbalistou už syna Marcuse, ale Vlaďka by mu ráda pořídila sourozence. „Já bych chtěla ještě jedno dítě, ovšem Tomáš je z Marcuska vyléčený a tak další dítě nechce. V tomto směru se naše názory rozcházejí,“ přiznala Řepková Bahenská.

Na narozeninové oslavě se novomanželé dokonce pochlubili i snubními prsteny. Vlaďka má prsten posázený diamanty, stejně jako ten zásnubní. Tomáš je okroužkovaný hladkým prstenem bez kamínků.

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Řepkovi na party. Vlaďky snubní prsten s diamanty je skvostný Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
7 fotografií