Herec Roman Skamene (58) si přošel nelehkým obdobím a dlouhá léta to byl právě alkohol, který v jeho životě hrál prim. To období je naštěstí dávno pryč a Skamene dnes vypadá lépe než kdykoliv předtím.

Hustější, zdravě vypadající vlasy, účes, který mu padne jako ulitý, strništěm zarostlá tvář, štíhlá, sportovní postava, to je dnes charismatický Roman Skamene. "Občas vyrazíme s kolegy z Arabely nebo Amfory zahrát si fotbal nebo tenis. Ani jedno mně moc nejde, ale o to víc mě to baví," okomentoval svou vylepšenou figuru Skamene.

Kromě toho, že si herec rád dá do těla, jako každý správný chlap si poradí s domácími opravami. "Jako správný kutil spravím, co je potřeba, před chvilkou jsem opravil hodiny a než jste přijeli tak okap, a občas něco vynaleznu pro ulehčení práce. Prostě jsem vychovatel, opravář a vynálezce v jednom,“ vysvětlil nám Roman.

Velkou radost do jeho života přinesla vnučka Rebecca (1,5). Ta je pro Romana vším a chvilky, které spolu tráví, prostě miluje. "Denně vstávám v šest, samozřejmě ráno, v půl osmé jdeme s Rebecou na procházku při níž se starám o její duševno a  zasvěcuju ji do tajů života", rozplýval se nad vnučkou Skamene.

Jak je vidět, pokud člověk opravdu chce, i ten nejstrašnější příběh má šanci na to skončit happy endem. Romanovi tleskáme a držíme palce, aby krásných chvil s rodinou bylo co nejvíce.

Fotogalerie
9 fotografií