Tuzexové bony, poukázky na nákup luxusního zahraničního zboží, dnes už pomatuje málokdo, ale ti, kdo s nimi kdysi obchodovali – veksláci – dnes často sedí na vysokých místech v politice i jinde. Právě na nich postavil Olmer kostru svého filmového příběhu.

V zítřejším tištěném Nedělním Blesku najdete nejen podrobnosti třeba o tom, jak se natáčely erotické scény, ale také exkluzivní rozhovor s režisérem Vítem Olmerem a hercem Romanem Skamene.

Co dalšího najdete v Nedělním Blesku?

* To nejlepší ze svatby Agáty a Jakuba Prachařových

* Pravidelná Legenda Nedělního Blesku je věnována Luďku Sobotovi, známému komikovi, který v pondělí 27. května oslaví sedmdesátiny. Promluví i o svém poměru s Helenou Vondráčkovou („…nerad to říkám, protože její muž to nerad slyší“) i dalšími umělkyněmi, které důvěrně poznal.

* Šéf skupiny Olympik Petr Janda poskytl Nedělním Blesku rozhovor, ve kterém hovoří o stavu kapely po nenadálé smrti jejího bubeníka Milana Peroutky,  o prvním koncertu bez něj i mo tom, jak to bude s Olympikem dál.

* Telefonistka, která pracovala pro »šmejdy« a přemlouvala seniory k účasti na jejich prodejních akcích s předraženým zbožím, se Nedělnímu Blesku svěřila se svojí noční můrou. Trápí ji svědomí, že se propůjčila k okrádání starých lidí a fakticky je nutila k utrácení celoživotních úspor.