Marttuci dělá vše pro to, aby pěvačka co nejrychleji nastoupila protialkoholní léčbu. Kdyby neodjela s Josefem Rychtářem (55), už by byla zřejmě pod dohledem italských lékařů. „Sanatorium, kam jsem chtěl Ivetu umístit, se jmenuje Casa Sollievo della Sofferenza. Když jsem jí o něm říkal, chtěla tam nastoupit dobrovolně,“ prozradil Blesku Martucci.

Luxus s Češkou

Zpěvačka však náhle otočila a jako jednu ze svých výmluv použila jazykovou bariéru. „Lékaři v sanatoriu mluví anglicky a navíc by Iveta měla k dispozici svůj soukromý luxusní pokoj i s českou lékařkou,“ tvrdí hrabě s tím, že ji dokonce už s některými lékaři i osobně seznámil: „Když byla před dvěma lety u mě, spřátelila se s nimi a dokonce se spolu koupali v moři.“

A kdo by to všechno zacvakal?

„No samozřejmě já. Platil bych dokonce i návštěvy rodiny letadlem za Ivetou,“ kasá se Martucci. Že by se rodinné firmě na výrobu olivového oleje tak skvěle dařilo?

Účet za Ivetu v cizině

Den v italské léčebně v luxusním pokoji stojí 200 eur. K tomu je nutné připočíst letenky – řekněme pro jednu návštěvu týdně.

1 den v sanatoriu 5 000 Kč
za měsíc cca 150 000 Kč
za 3 měsíce cca 450 000 Kč
1 letenka cca 8 500 Kč
za 3 měsíce cca 110 500 Kč

CELKEM 560 500 Kč


Účet za Ivetu u nás

Den na psychiatrii vyjde na 100 korun, což je standardní poplatek jako v nemocnici (alkoholismus je považován za nemoc). Čekací lhůta na umístění je však dlouhá.

1 den v léčebně 100 Kč

měsíc v léčebně 3 000 Kč

3 měsíce v léčebně 9 000 Kč + benzin, který si Rychtář může jako podnikatel dát do nákladů.

Fotogalerie
9 fotografií