Věčný konflikt mezi hercem Jaromírem Hanzlíkem (65) a jeho synem Davidem (44) se zdá být konečně u konce. Český herec na výstavu dorazil nejen s přítelkyní Lenkou Kozlovou, ale také se synem a vnučkou. O komunikaci s okolím sice viditelně nestál, do všeobecného veselí se nezapojil a spíše testoval nabídku občerstvení a diskutoval s kolegou Petrem Štěpánkem, na první pohled však bylo zřejmé, že komplikovaný vztah mezí ním a Davidem je již minulostí.

Hanzlík měl syna Davida se svou první manželkou Jaroslavou. David se s otcem nepohodl kvůli nekompromisně vysokému nájemnému, které po synovi Hanzlík požadoval za pronájem domu, ve kterém David provozuje restauraci. Dům sice patřil samotnému Hanzlíkovi, ten se však k synovi zachoval jako k cizímu a chtěl z něj vytřískat co největší nájemné.

Kupodivu velmi dobře se Davidovi podařilo vyrovnat s množstvím žen, které si oblíbený herec přiváděl domů. "V mém životě hrály velkou roli tátovy ženy. Když jsem vůbec nevycházel s ním, byly mé macechy pro mě velmi dobré kamarádky," řekl nedávno deníku Super David. Poškozený vztah se asi nejvíce ukázal ve chvíli, kdy Jaromír Davidovi ani nepřišel na svatbu.

Dnes se ale zdá, že se ve vztahu otce a syna blýská na lepší časy a oba k sobě znovu našli cestu.

Fotogalerie
4 fotografie