Mladé hvězdy jsou spolu od září a o tom, že spolu začnou bydlet, rozhodla Míša. Pět měsíců tak obývají pražský byt, který je navíc pět minut chůze od jejich domovské scény – Divadla Kalich, kde oba hrají ve dvou muzikálech.

Zařízené království

Všechno důležité zařízení bytu už bylo pořízené, takže Míša dokupovala jen drobnosti. „Koberce, lampičky, dekorace nastůl... Máme rádi teplý, moderní a zároveň přírodní styl.“ Nejvíc ale mladí herci milují věci, které jsou úplně zbytečné, ale v bytě prostě jsou. „To je třeba dekorace na stole. Říkáme tomu pupek bytu,“ a ukazuje na velký talíř na stole.

Vaření jako vášeň

O kuchyň se kupodivu perou oba. „Víc jsem tam já, ale Roman taky skvěle vaří,“ prozrazuje Míša. Vedle jídelního stolu trůní na okně domácí pekárna. „Je výborná a pečeme hlavně z důvodu, že Roman má bezlepkovou dietu,“ vysvětluje zpěvačka.

Kdyby náhodou nastalo dusno, mají se kam schovat. „Roman má v patře klavír, kytaru a občas si tam zaleze, protože i skládá. A já si vše vyřizuji z ložnice,“ popisuje Míša rozdělení bytu.

Fotogalerie
7 fotografií