Zlámaná hrudní kost, pohmožděniny, odřeniny a šok. Takhle děsivě vypadala nehoda Petry Braunové a její dcery Marie. „Petra měla nehodu, když ji s dcerou vezli naši na vlak a nějaký pán jim nedal přednost. Narazil do nich a odhodilo je to do sloupku,“ přiznala rodinná známá Lenka Koláčková.

„První dny nešlo udělat nic než stát, sedět, vstát, ležet na boku, dát ruce za hlavu, smát se, kýchat, kašlat, převléknout se, umýt se, otevřít plastovou láhev, trefit se lžící do pusy,“ popsala sama Braunová.

Mami, neplač!

„Díkybohu jsem už doma a děkuju moc Jitce, která má před premiérou a dokáže se v tomhle lazaretu učit, a všem, kteří nám pomáhají. A hlavně díky mé třiaosmdesátileté mamince, která už konečně do telefonu přestala plakat,“ dodala spisovatelka. Herečka Smutná měla o svou přítelkyni velký strach.

Před kolapsem

„Jitka se málem složila, když zjistila, že Petra s dcerou měly nehodu. Snad bude vše v pořádku,“ doufá rodinná známá.
Herečka, která se před časem přiznala, že už 10 let žije se ženou, i když je stále vdaná, se těší, až se její milovaná partnerka uzdraví. Chtějí spolu pokračovat v rekonstrukci staré školy, do níž daly veškeré úspory.

Fotogalerie
6 fotografií