Jarek Nohavica tráví většinu svého života v rodné Ostravě a i přes dlouhou hudební kariéru nezřízený život bohémského umělce nevede. Jak sám zpěvák prozradil, jeho život má pevný řád a žádné výstřelky v něm nenajdete. "Ve dvě hodiny chodím spát a v devět se budím."

Stejně tak zásadový je zpívající básník i ve vztazích. S manželkou Martinou je již 40 let. "Moje žena se na mě ráda dívá v televizi. V Ostravě nás spolu ale potkáte zcela běžně," komentoval dotazy na paní Martinu Jarek Nohavica. 

A co přispívá k tomu, že jejich manželství, z něhož mají dvě děti - syna Jakuba a dceru Lenku, již 40 let tak zázračně funguje? Oba milují stolní hru scrabble. Jarek Nohavica v něm dokonce v roce 1997 získal titul mistra republiky a ani jeho žena nezůstává pozadu. Sama se několikrát umístila na předních příčkách scrabble soutěží.

Paní Martina ale není jen dobrým parťákem ve scrabble. Jarek si velmi dobře uvědomuje, že i za jeho hudebními úspěchy stojí právě jeho žena. "Jestliže je muž úspěšný, a jestli dovolíte, tak občas úspěšný jsem, tak za to ze 75 procent může jeho žena," velebil svou paní hudebník.

Video
Video se připravuje ...

Jarek Nohavica Slaví 60 a Blesk mu Přeje vše nejlepší archiv Blesku, Markéta Reinischová

A jak se na šedesátiny svého muže připravila Martina Nohavicová? "Martina mi připravila dárek k narozeninám. Vzala mi vzorek DNA a na jeho základě nechala zjistit, odkud pochází moje rodová linie. Dnes to otvírám," prozradil deníku Aha spokojený oslavenec.

Fotogalerie
5 fotografií