Loutkoherečka a vdova po herci Iljovi Prachařovi (†81) Jana Prachařová (75) nebyla na svatbě svého vnuka. Proč?

„Nešla jsem tam, protože jsem nechtěla. A co je komu po tom proč. Prostě jsem raději byla na chalupě,“ řekla v pondělí Blesku.

Tchyně a snacha

Že by jí vadila Dana Batulková, která byla provdána za jejího syna Davida Prachaře (54)? Zřejmě ano. „Podívejte, já o tom nechci vážně mluvit. Batulkovou jsem neviděla od té doby, co se rozvedli, a nemám potřebu to měnit. S kým se nechci stýkat, s tím se prostě nestýkám,“ vysvětlila paní Jana.

Její antipatie k Batulkové zřejmě vyvrcholily, když se doslechla, že její bývalá snacha nechce na Jakubově svatbě Lindu Rybovou, která už 12 let žije s Davidem Prachařem a má s ním tři děti. „No to je přece úsměvné a nehorázné. Ona mu přece zahnula první,“ uteklo Prachařové.
 

Nechtěně tak potvrdila pondělní informace Blesku, že Batulková před rozvodem zběhla k režisérovi Janku Uhrinovi, s nímž žila dva roky.

Po infarktu

„Tak to bylo. Ale mne to už opravdu nezajímá. Jsem po infarktu, musím se šetřit. Jde mi dnes už jen o to, aby se moje děti, vnoučata a pravnoučata měly dobře. Nic jiného nechci a neřeším,“ řekla Prachařová, která má kromě Davida ještě dceru a dohromady 12 vnoučat a pravnoučat. „Všichni se pravidelně stýkáme a je to moc krásné,“ netají loutkoherečka.

Krásné vztahy

Je u rodinných dýchánků někdy i Batulková? „No samozřejmě že nikoli,“ odpovídá Prachařová.

A jaké má Kubova babička vztahy s Rybovou? „Ty nejkrásnější, a už mi dejte pokoj. Stará bába přece nikoho nezajímá,“ uzavřela Kubova babička.

Fotogalerie
3 fotografie