„Ještě než se s ní rozvedl Prachař, tak Batulková první utekla od rodiny,“ prozradil zdroj Blesku. Začala si prý s bývalým režisérem Janko Uhrinem, manželem své kamarádky a divadelní režisérky Lucie Bělohradské (58). „Rozbila jim manželství a asi dva roky s ním žila,“ pokračuje náš zdroj s tím, že Uhrin se poté uchýlil k dětskou herecké hvězdě Pavlíně Mourkové (48) známé především ve filmu Jak se točí Rozmarýny.

Zpět ji nepřijal

Po románku s Uhrinem se Batulková vrátila k rodině a hrozně se prý divila, že si Prachař už našel jinou – Lindu Rybovou (37) – a opouští ji. Prachař se s Batulkovou rozvedl před dvanácti lety a od té doby herečka všude vypráví, jak jí strašně ublížil. Stejně tak z rozvodu viní Rybovou, kterou dodnes nemůže vystát.

Byla to také Rybová, kvůli které Batulková málem zkazila celou svatbu. Prohlásila, že ji na veselce nechce. Podle informací Blesku ji až na poslední chvíli obměkčila sama Agáta. Jinak by na svatbě chyběl i ženichův otec a jeho tři sourozenci, které s Rybovou má. A to by byla smutná svatba! To potvrzují slova Agáty: „Nejhezčí ze všech svatebních darů bylo to, že se nám tam sešly celé rodiny.“

Vše ví babička

O tom, kdo způsobil rozvod jeho rodičů, moc dobře ví Jakubova babička a herečka Jana Prachařová (75, Hra o jablko), manželka slavného Trautenberga Ilji Prachaře (†81). Byť by se svatby ráda zúčastnila, zůstala doma – je po infarktu a jenom vidět Batulkovou by s ní pěkně zacloumalo. Poslední kapka pro ni prý byla scéna kolem svatby.

Fotogalerie
7 fotografií