Elišce Bučkové se podařilo to, o čem se mnoha českým modelkám může jen zdát.Zúčastnila se modní přehlídky uznávané značky oblečení v Londýně, kde mezi hosty nechyběly celebrity světového formátu jako Petra Němcová, Tereza Maxová,Alexandra Burke, Sarah Harding z kapely Girls Aloud nebo Heidi Range z Sugababes.

Eliška se navíc rozhodla spojit práci s láskou, a tak s sebou do Londýna vzala také nového přítele Jakuba Malinu. Česká kráska si však nejspíše spletla účast na mezinárodní akci s návštěvou pražského baru a spolu s Malinou se rozhodla vyhrát soutěž o největšího opilce roku.

Oba do sebe od odletu z pražského Letiště Václava Havla házeli jedno víno za druhým, a tak na závěru slavnostní události vypadali pod obraz boží. Začali už v letadle a jejich spanilá opilecká jízda pokračovala i v hotelu a pak i na přehlídce.

Elišce se klížily oči, pletl jazyk a sotva stála na nohou...Malina se před zraky reportérů serveru Super.cz zklátil kamsi k zemi a totálně namol nebyl schopen slova. Rozpačitá Eliška se jala Jakuba omlouvat a před novináři trapnou situaci okomentovala slovy: „To je Jakubova první přehlídka. Je plný dojmů. Moc nemá rád média, foťáky, takže já ho omlouvám."

Těžko říct, zda se Eliška stále ještě považuje za nejšťastnější na světě, jak na nejmenované sociální síti jen pár okamžiků před jejich tyjátrem uvedla. Pochybujeme také o tom, že by ji ještě někdy na podobnou prestižní akci pozvali. Maximálně jako ošetřovatelku nastydlého Miloše Zemana. Stálo to Eliško za to?

Fotogalerie
10 fotografií