Bučková už sama na sobě zpozorovala rozdíl a má z toho radost. „Už jsem na tom dobře asi tři měsíce. Pořád se ale udržuji, takže knedlíky si nedávám. Jím však zdravě a pět až šestkrát denně,“ vysvětlila Blesku modelka.
Zbavila se šíleného jídelníčku, kdy svůj žaludek zásobovala jen suchary a rajčaty. „Nyní jím klasickou stravu. Jídelníček mám stejný jako ostatní lidé. Nemám předepsané nějaké tabulky, co který den musím jíst, ale dám si to, na co mám chuť. A teď jak cvičím, jím hodně maso,“ řekla Blesku Eliška.

Samý extrém

Aby se modelka mohla udržovat ve formě, našla si nový druh zábavy. „Co se u mě zásadně změnilo je, že chodím cvičit s trenérem i přítelem skoro každý den,“ pochlubila se kráska, která své »nové« tělo předvedla před objektivem fotografa Roberta Novotného.

Zároveň ale přiznala, že nový druh zábavy ji úplně pohltil! „Mám takový problém, jako to bylo i s tím hubnutím, že jsem extrémistka. Když se pro něco nadchnu, tak do toho jdu naplno. Řekla jsem si, že příští rok budu Miss fitness,“ smála se modelka. Prý se jí už na rukou rýsují svaly!

Fotogalerie
7 fotografií