Když včera soutěžící Jaro Smejkal (21) dozpíval hit od kapely Police Every Breath You Take, Ewa opět dokázala, že je jí pouhých devatenáct let. Jeho vystoupení jí vyrazilo dech a místo slov se zmohla jen na jediné a trapné gesto. Zvedla se od porotcovského stolu a zamířila směrem k Jarovi.

Jaro, zazpíváš si se mnou duet?“ zaznělo z úst porotkyně Ewy Farné, která před Smejkalem poklekla. Zaskočený Jaro zvedl porotkyně a odpověděl, že si ho zazpívá mile rád.

Ještě předtím si ale zkontrolovala své šaty, zda jsou na svém místě. Chtěla tak zabránit nechtěné ukázce pozadí nebo kalhotek. Spodní prádlo ostatně ukázala i tak, jelikož ji stylisté vybrali bílou push-up podprsenku, která jí poněkud zdeformovala posazení a tvar ňader. A navíc v těchto šatech působila staromódně. Ani tentokrát se tedy její stylista netrefil.

Ewin tyátr byl však nakonec úplně marný a zbytečný. Jaro do dalšího kola nepostoupil a soutěž i luxusní supervilu SuperStar opustil. Jeho odchod plakali všichni. Ewa Farna se zalykala v slzách, které si nestačila ani utírat z tváře. Stejně tak se v slzách topila smutkem zlomená moderátorka Zorka Kepková, která kvůli pláči nemohla ani mluvit.

Fotogalerie
9 fotografií