1. Udělat z nedostatků přednost

Když už Farna všude tvrdí, že je se svou postavou spokojená, měla by se své ženské tvary naučit také milovat. Ewo, když tě někdo pochválí, usměj se a poděkuj. Podívej se na  zámořské kolegyně – Beyoncé nebo Jennifer Lopez. Na svém zadku vydělávají miliony, muži si vylepují jejich plakáty ve skříních a ženy si podle jejich velikosti nechávají zvětšit své pozadí. A obě sbalily sexy frajery.

2. Přestat dávat najevo, jak moc zoufale hledá kluka

Jakmile kluk vidí, že po něm žena slintá, sotva vejde do dveří, neznámého fešáka to může vyděsit. Muži si chtějí užívat radosti a zábavy, ale také svobody. Ne z prvního pohledu poznat, že je dívka už dlouho nezadaná a právě on ji padl do oka jako potencionální partner či nedejbože otec jejích dětí. Ewo, příště až uvidíš takového fešáka jako je Štefan Pčelár, zavři alespoň pusu, když vstoupí do místnosti.

3. Přestat se chovat jako "diblík"

Ewa už není ta malá holka, která skákala na střeše baráku a na zubech se jí blýskaly rovnátka. Vyrostla z ní dospělá krásná žena, a měla by se podle toho začít chovat. Přílišné šišlání a pubertální výkřiky chlapa spíše odradí než zaujmou. Neber si příklad z Lucie Vondráčkové, Lucie Bílé nebo Ivety Bartošové. I ony se stále chovají jako malé holčičky a na všechny šišlají a trvalo jim hodně dlouho než našly toho pravého.

4. Přijmout Pčelárovo pozvání na rande

Pozvání na rande nedostává žena každý den a už vůbec ne od takového playboye, jako je Štefan Pčelár. Ten už ji dokonce pozval i k sobě do pokoje do vily Superstar. A co na to Ewa? „Já nejsem randový typ.“ Ewo, měla by jsi přehodnotit své zásady. Rande nemusí být vždy jen večeře při svíčkách a trapné ticho. Pčelár už ti připravil i postel, takže by to byla určitě zábava..

5. Poslouchat rady bulvárního spratka Pavla Novotného

„Problém Ewina nedostatku sexu je v jejím lpění na křesťanských zásadách. Nepokrytě zdůrazňuje, že milence nehledá, že chce být primárně s někým proto, že jí s ním je dobře, nikoli kvůli sexu. Bože!!! Je to přesně ten typ, který se nechá dva měsíce ukecávat a který musíte tahat po kinech, večeřích a dalších nesmyslech a úporně dlouho jí bulíkovat, že vás zajímá její nitro a ne prsa. Ona navíc nemá na tyhle věci čas, takže se pak nelze divit, že jediným jejím milencem byl Tomáš Klus, který s ní předtím musel dva měsíce bydlet a podepsat prohlášení v češtině i polštině, že ji miluje,“ radí Pavel Novotný, šéfredaktor Extra.cz.

Video
Video se připravuje ...

Štefan Pčelár by rád pozval Ewu Farnou na rande.Víme jak by to dopadlo! Tereza Kühnelová, Petr Soukup

Fotogalerie
10 fotografií